日AV女優涉來港賣淫 日賺十萬

769 回覆
410 Like 18 Dislike
比萬8都唔奶西個個都弱智
15000內仲接受到
想要榊梨々亜 同 相沢みなみ
藤浦惠水菜麗雙飛諗起都cls
好想佢再拍片
桃乃木10皮屌唔屌到呢
有 望月加奈 佐藤美紀 中森玲子 加山なつこ 南沙也香 風間ゆみ or 櫻井夕樹 是但一個就好

中女控,sor
個個連登仔都咁撚有錢
個post變咗我的最愛AV女優
日本黑社會合法
其實真心想問下,食AV女優係咩心態?

當然,副body梗係好有水準先做到AV女優啦…不過HG或者其他風月女性,一樣可以有副好正嘅body啫…

講樣,其實日本AV女優真係靚女(而又無過期),都係有限得嗰幾個,而且都九成整過容。靚嘅又唔一定個個都肯出嚟做,如果肯做,都一定超貴…

講新鮮程度,出名嘅AV女優,起碼都百人斬,有啲隨時千人斬…如果去日本搵新鮮嘅外派,甚至香港啲七日鮮,應該新鮮好多…

所以講到尾,其實都係虛榮心啫…
好撚想屌
如果你覺得7日鮮就新鮮d 既話只能講少年你太年輕了
AV 多產一個月幾套,一套幾個嬲都優
當7日鮮每日10個客,未計返上去又接或者只係轉場
你自己計下啦
首先 AV 女優就算唔係極靚好多都唔差 (咁當然9成都整過),身材正
二來 AV 女優而家行明星偶像路線
你唔好當佢妓女 HG, 而係當一個性感偶像
成件事觀感即刻唔同晒

(而且大明星都一千萬一個哥爾夫球
其實真心想問下,食AV女優係咩心態?

當然,副body梗係好有水準先做到AV女優啦…不過HG或者其他風月女性,一樣可以有副好正嘅body啫…

講樣,其實日本AV女優真係靚女(而又無過期),都係有限得嗰幾個,而且都九成整過容。靚嘅又唔一定個個都肯出嚟做,如果肯做,都一定超貴…

講新鮮程度,出名嘅AV女優,起碼都百人斬,有啲隨時千人斬…如果去日本搵新鮮嘅外派,甚至香港啲七日鮮,應該新鮮好多…

所以講到尾,其實都係虛榮心啫…
如果你覺得7日鮮就新鮮d 既話只能講少年你太年輕了
AV 多產一個月幾套,一套都係幾個男優
當7日鮮每日10個客,未計返上去又接或者只係轉場
你自己計下啦
春宵一刻唔止值千金
不過真係值既
波多野 高橋
搵到 多謝巴打
各位想屌日本Av女優我可以幫手
不過要你黎日本東京
1到3線既都有
想圓夢既波多野結衣同三上都有得屌
你俾得起就得
咩ig名?
當地屌,價錢比起呢d agent應該平小小?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞