[N3DS][PKM] S/M討論區#18 BBG係絲?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇人打17規

温書啦你

你溫完書後,今晚9點復仇戰
有冇人打17規

温書啦你

你溫完書後,今晚9點復仇戰

okok
bank開後,開放所有夢特夢球化石,巴爾郎,男夢球主角寵

免費

其實巴爾郎有咩特別
bank開後,開放所有夢特夢球化石,巴爾郎,男夢球主角寵

免費

其實巴爾郎有咩特別

得男人
打完聯盟先係遊戲既開始--廢人之路!
本店現正全面代生代練日月版圖鑒精靈
自助收費表:
普通精靈初階lv.1 $2
第2階段進化 +$3
第3階段進化 +$5
需道具進化 +$10
需通訊進化 +$1
指定性格 +$2
指定特性 +$5,夢特性+$10
指定性別(♂:♀=1:1)+$5
指定性別(♂:♀=♂>♀)男+$2,女+$10
指定性別(♂:♀=♂<♀)男+$10,女+$2
指定招式(遺傳 / 裝TM / 教學)每招$5
需親密度進化 +$10
需幸福度進化 +$10
需指定地點進化 +$10
其他特定進化條件 +$30
指定5/6V (只限個體0/30/31) +$30
醒覺之力 +$10
包練努力值(只限252/252/4配法)及升到LV.50 +$20
升到LV.100 +$30
幫通訊進化每隻 $2(wifi)/$5(面交)

真係夢特+10蚊
自助收費表:
第2階段進化 +$3
第3階段進化 +$5
需道具進化 +$10
需通訊進化 +$1
指定性格 +$2
需親密度進化 +$10
需幸福度進化 +$10
醒覺之力 +$10
包練努力值(只限252/252/4配法)及升到LV.50 +$20

真係夢特+10蚊

渣ga無閃光
有無巴打知道邊到有迷你龍捉
自助收費表:
第2階段進化 +$3
第3階段進化 +$5
需道具進化 +$10
需通訊進化 +$1
指定性格 +$2
需親密度進化 +$10
需幸福度進化 +$10
醒覺之力 +$10

真係夢特+10蚊

渣ga無閃光

好想瘋狂面交
傻仔錢真係好搵

兩蚊有一隻,夢特加十蚊

http://serebii.net/pokedex-sm/location/147.shtml#moon

兩蚊有一隻,夢特加十蚊

http://serebii.net/pokedex-sm/location/147.shtml#moon

上車大計

兩蚊有一隻,夢特加十蚊

上車大計

做黨主席啦重上車

兩蚊有一隻,夢特加十蚊

上車大計

做黨主席啦重上車

今晚搵我,生兩隻對項
捉左成粒鐘 都撞唔到小卡比獸

巴打問完一隻又一隻。。
你成粒鐘係連鎖左幾多次?

巴打問完一隻又一隻。。

因為未有得捉迷你龍住 見卡比獸近近地 捉左先 咩叫連鎖

巴打問完一隻又一隻。。

睇Q&A
我想問啲人冇啦啦請求通信交換係點
要比咩佢
要比咩佢

唔識就禁取消
要比咩佢

唔識就禁取消

拎左啲垃圾換左未有嘅野返黎
不停咁拎好壞星同迷你冰換圖鑑未有嘅
如果搭地鐵有辦法連到Wifi就好

手機share lor

手機share lor

地鐵人多,乜叉都收唔到

巴打問完一隻又一隻。。

如果係想儲圖鑑既話,建議多d利用GTS
捉一隻版本獨有又難岀現既精靈,例如智揮猩
再生多幾十隻,慢慢係GTS上面要求你無既野
咁樣好過你逐隻逐隻上黎問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞