[N3DS][PKM] S/M討論區#18 BBG係絲?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有無人可以幫手進一隻porygon到porygon z 薄酬一隻5v對項 modest copy porygon

點幫手呀

我先send一隻porygon連進化道具畀你,之後再畀多隻有由2進Z道具嘅porygon你,之後你幫我將佢裝上隻2再畀返我
原來唔洗6v都搵到亂數碼
有冇巴打比隻鯉魚王黎 用6v換

是但一隻都得

Fc:0834-1686-3679

Sor 岩岩出機 等我睇下點連先

是但一隻都得

加左啦 收到?

加左啦 收到?

你要比埋fc我先加到你

加左啦 收到?

你要比埋fc我先加到你

3282-7270-5948

加左啦 收到?

你要比埋fc我先加到你

加左 圓慶等
又有人用立z

你要比埋fc我先加到你

加左 圓慶等

請求左連線交換
有無人可以幫手進一隻porygon到porygon z 薄酬一隻5v對項 modest copy porygon

點幫手呀

我先send一隻porygon連進化道具畀你,之後再畀多隻有由2進Z道具嘅porygon你,之後你幫我將佢裝上隻2再畀返我

巴打仲要唔要換

點幫手呀

巴打仲要唔要換

要呀
5429-8282-9064 Anson

巴打仲要唔要換

要呀

我fc係3282-7270-5948

巴打仲要唔要換

要呀

廣場見
又有人用立z

Fini 立z
係咪有人送野

要呀

廣場見

已on
wishiwashi 要咩V
雙刀?
學技果d係咪隨便就得啦
學技果d係咪隨便就得啦

係呀
學技果d係咪隨便就得啦

係呀

連線交換點唔到你
點樣拎番d對戰片 想backup入電腦?
學技果d係咪隨便就得啦

係呀

連線交換點唔到你

你無連上網

係呀

連線交換點唔到你

你無連上網

有呀
又有人用立z

Fini 立z

Fini雖然幾熱門,但我唔係好覺得勁。
比koko電兩電又瓜柴

連線交換點唔到你

你無連上網

有呀

連到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞