[ViuTV]2145-2230 Good Night Show 全民造星(65) 劇透細字深藍色

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
gay佬唔好咁猴擒 會嚇親我BB
上一round係歌舞都指定喎
今round冇指定 佢地表演drama 棟篤笑都得
(a組係劉美君指定姐 唔係大會指定
係咪有人會去送機
佢鍾意咪得
我開頭仲以為係大家比同一樣既野 睇下邊隊表演好d 原來都係關導師事
唔明‘指定’係咩意思 即係可以指定唔識跳舞就可以跳得簡單d 但唔識唱歌就要唱一樣既歌咁?
其實你一話俾信俾樂文我已經估到
facebook睇咗b組條片 俾我想像中好喎
尋日睇預告以為好唔掂
不過兩組完全唔同風格點樣評 真係睇個人口味

我都以為係只賣滑稽有啲擔心
但睇完又ok 啲走位排得幾好,同有技術含量,唔係鳩fing
評判係未必鍾意,但當你知道呢啲野係一班年輕人自己諗、一手一腳排,係會好熱血同好想支持佢地,呢個係人氣嘅來源之一
同埋佢地啲step都係好睇既
一班仔一手一腳咁樣諗出黎
有娛樂性但唔核突唔係賣笑
好熱血

即係
我地比心機排啲好睇嘅表演出黎!

我地要做足老師要求贏到呢round!

前者係有份青春熱血喺度
但我有野唔明 上一round 唔係大會安排佢地跳咩舞同唱咩歌 點解會歌就一樣舞就唔同 即係唔係apple to apple 咁比 定我理解錯
係咪話各自個跳舞導師幫佢地編
咁同今round 有咩分別

今round自選表演啲乜
不過a team 老師排哂,b team 學員自己排
我開頭以為佢話大會指定係唱一樣既歌跳一樣既舞 最尾dance battle 點知越睇越唔對路
連花姐都瘋狂post相
去送囉
即係一班文科叻 一班理科勁
考試就文科同一份卷 理科就分A B 卷
有乜咁難明
大會指定係講viutv指定首歌 唔係指指定同一首歌同舞
即係編舞都可以自己編 係首快歌指定?
睇姜仔ig見到細貓
兩個都幾
男團 anson lo 姜仔 細貓
nice to meet you too 咁樣相認 好好笑 樂文嫂
阿嫂做咩仲唔block佢
我邊一句係話佢四個唔享受呀?
我只係講我同意Eric kwok講應該享受自己個表演同表演自己想俾觀眾睇既野
你收檔啦,成日講埋d歪理唱反調就以為好有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞