[ViuTV]2145-2230 Good Night Show 全民造星(65) 劇透細字深藍色

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
假膠post當真
琴日我忍唔住攬住Tigerbb影咗張合照
賣龍志權式笑仲唔係小丑
你禁下起底就大概知佢點解性格係咁
其實上個post都有人唔同意見 但大家都係理性討論
係得佢見人唔同意見第一句就叫人收皮
然後成日撩交嗌
facebook睇咗b組條片 俾我想像中好喎
尋日睇預告以為好唔掂
不過兩組完全唔同風格點樣評 真係睇個人口味

我都以為係只賣滑稽有啲擔心
但睇完又ok 啲走位排得幾好,同有技術含量,唔係鳩fing
評判係未必鍾意,但當你知道呢啲野係一班年輕人自己諗、一手一腳排,係會好熱血同好想支持佢地,呢個係人氣嘅來源之一
ian唔覆dm既
攬住
同埋佢地啲step都係好睇既
一班仔一手一腳咁樣諗出黎
有娛樂性但唔核突唔係賣笑
好熱血
facebook睇咗b組條片 俾我想像中好喎
尋日睇預告以為好唔掂
不過兩組完全唔同風格點樣評 真係睇個人口味

我都以為係只賣滑稽有啲擔心
但睇完又ok 啲走位排得幾好,同有技術含量,唔係鳩fing
評判係未必鍾意,但當你知道呢啲野係一班年輕人自己諗、一手一腳排,係會好熱血同好想支持佢地,呢個係人氣嘅來源之一
同埋佢地啲step都係好睇既
一班仔一手一腳咁樣諗出黎
有娛樂性但唔核突唔係賣笑
好熱血

即係
我地比心機排啲好睇嘅表演出黎!

我地要做足老師要求贏到呢round!

前者係有份青春熱血喺度
唉 其實a 組表現都好 佢地都好努力
不過我都想睇anson 細貓去b 組同佢地一齊跳 一定好high
就係特登改名唔想俾你follow
a組ok
但細貓唱歌真係要加油...
佢啲抖氣聲同埋啲咬字我唔太鍾意
但我有野唔明 上一round 唔係大會安排佢地跳咩舞同唱咩歌 點解會歌就一樣舞就唔同 即係唔係apple to apple 咁比 定我理解錯
Fol咗啦改嚟有咩用
噚日應該有覆啵
我嘅意思係follow唔係foul
又鍾意多個啊
係咪話各自個跳舞導師幫佢地編
佢都覆左我喎
咁同今round 有咩分別
lokb發嬲個幾句我loop左廿次
咩又 從頭到尾都只有JeremyB一人
a組無
b組有
做咩喎 俾你識穿我身份 LOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞