[ViuTV]2145-2230 Good Night Show 全民造星(65) 劇透細字深藍色

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

劇透請用藍字 size1 兼加密

20強

A組

B組

感謝戶山太太絲打及一眾巴絲補充

55強名單
1 Stanley @stanleysc_
3 Mark @markcytai
4 Neal @nealfanfan
6 Hayden @hayden_lyn
7 Frankie @frankie729
10 Jer @jeremylaous
11 龍志權 @nickykywong
12 酒粒仔 @ffelixcu
14 MO @momo.lky
15 Terry Ho @soul_jose
16 阿神 @janzen_tsang
17 迪迪仔(鄧覺欣) @tikkkkkkkkkk
20 Jeremy @jeremy_0908
21 管鋈 @wayne_ky
22 阿BU大姨媽 @bubuzzchan
23 Anson Kong @_kisang_
24 Louis @louiswong618
26 193 @deniskwok193
27 嚴褀 @yimk921
31 Mr jan @crowd_jan
32 Ian @iancychan
34 Lokman @llokmann
35 Karson @karsonho
38 Tiger @yny_t
40 細貓 @mr_littlecat
43 里奧仔 @leo.w_dreaming
44 祈峯 @kieferc268
45 肥仔 @fatboyip
47 Kyle @kyleedisonmok
49 OT @oscartkc71
53 Jason @cheunghongyau
55 Tingho @tingho.zayn
58 保錡 @k_poki
61 Oscar @oscartaosy
62 星叡 @bobular_wong
63 Edan @edanlui
65 KJ @kjisme__
67 表弟 @kennyiong
69 Zero @xxzero_wanxx
72 Sunny @laikwunchau
73 小評 @siuping0420
74 Dee @deegor_hkwa
75 Kento @kentoto0207
76 鹿仔 @jasoncyluk
77 尚哲 @kyleshum9
78 Alton @altonwongz
81 傑少 @alvinwanwingkit
85 狗毛 @kislawkc
86 DC @dc__hk
88 阿餅 @biscuitlii
91 Anson Lo @ansonlht
92 大輝 @swfjacks
93 Moley @moley.p
95 Tank @tank_leung
99 姜濤 @keung_show

foul左但都值得follow既
5 Edward @edwardlai_kf
13 景鴻 @cliffkinghung
17 鄧喬 @gn_auhsojt
39 Derek @derekhch
48 Travis @travis__au
70 阿Lu @myar_lu

節目組
花姐 @ahfa0908
PA himtos @hohinhimtosss
VO @samm0123
心美 @scarlett328
強尼 @ilovemyoq
Haliey @haileyc
Koey @koeykoeyman

李棟旭巴打

無人開我開

有型 有實力 又有進步
好肯去學 又係咁幫人 recap from iron man
楊樂文我愛你!!!!!!
親愛的姜son
有冇人有睇琴日fansmeeting個fblive
姜仔好毒撚好內斂怕醜老尷好q
新po留名
表白louis jer ian
可唔可以集合埋參賽者的中文名
Wiki 有
有無IAN 同YIMK 嗰段合唱LINK?
Ian Louis
愛情當入樽開始渣啦啦球個part睇到我起雞皮
不過唱方面team a今個回合真係好過teamb好多
喺娛樂圈係人氣>實力
娛樂圈大把實力冇咁好既人都長紅 係因為大部分都有個性 觀眾會記到你
實力係好重要呀 觀眾可能會因為你有實力鍾意你
但一年娛樂圈有幾多新人? 但有幾多個可以彈起?
你冇character再有實力都係冇用

真係有創造力獨特性就梗係要喺節目到show出嚟,但如果無都要格硬show只會好柒
無乜天份獨特創造力就劉美君塞畀佢好過出嚟柒[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] ,有就eric kowk果隻會幫佢發揮到出嚟,所以都係睇人
同埋劉美君教唱歌真係有料到
所以我係prefer劉美君幫佢哋改 而唔係一嚟就ban哂話唔可以 然後要人跟佢
但總有人會覺得呢個係比賽 輸贏大過一切
咁諗其實都冇錯 只係我個人重視佢地創造力多啲
佢哋就算最後輪咗我都會好appreciate 因為用自己idea

呢件事根本就冇對錯 只係大家注重既嘢唔同
而唔係好似某啲人咁唔同意見就話人盲反囉(唔係話你)

其實劉美君緊張班仔想佢地贏係冇錯 我好欣賞佢好負責任添

我都同意你話劉美君幫佢哋改係好過完全佢哋自己idea或者塞畀佢哋,但係都有可能劉美君聽完佢哋idea覺得唔work/佢哋應付唔嚟 ,佢都無力幫佢哋改,所以直接ban
其實主要係好多人俾花姐加嗰幾句意見,就影響咗成件事嘅第一觀感
如果花姐係話佢地無乜創意,連劉都忍唔住出手幫佢地諗埋,成個觀感又唔同

但如果咁剪,又會比人屌a team廢到要做埋佢地嗰份之類
所以咪話花姐係隔離講乜好影響

但花姐點講結論都會令我覺得劉主導哂 好似要學員發揮劉美君特色咁
我想睇多啲Anson k 細貓發揮自己嘅特色
堅果絲做咩唔開心呀
馬天右個樣好奇怪
樂文嫂
B組呢round好大機會輸
A組呢種類型表演印象會深刻好多
唔係姜糖既ginger仔fans 留名
b team supporter
新post留名
留名
原來ironman有幫太興賣廣告
唔緊要啦 鐘意睇b team咁開心
自從b2輸左之後已經覺得贏輸都on99
b team呢個表演我loop左幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞