[真定假?] 重訓+高蛋白=髮線倒退

79 回覆
7 Like 12 Dislike
同埋,咪下下用打針個d黎做範例啦
你只係操腳加食高蛋白就可以將睪銅提到同人地一樣高咩
人地操左10幾年又打針又食藥,你咁易追到的話,邊有人仲搵命搏
有聲
我見肥佬頹頭仲多過大隻佬頹頭
好撚冇意義的說話,同典型中國人一樣,冇野駁到就講呢d唔生唔死ga說話,以為我好care,
從來無人講過蛋白粉好過正常食物,你一直係到打緊稻草人
最禿一定係IT 狗, 佢地有冇GYM?
其實好難過量
對住唔運動既港豬真係辛苦
如果普通飲食都禿咁大把人都禿啦
講能量消耗得多食得多就出事
體力勞動班人可能食得重勁
做下運動舉下野比起真正體力勞動食嘅野可能要少
唔好下下講係咁塞野入口嗰啲啦
大部份人都係食到幾多就食幾多
食唔到都唔會再塞
就算係
咁禿咪禿囉 男人光頭不知幾型

又禿又瘦先會比mk仔聊
你大隻光頭先冇人掂你
清識d野,練腳或者重訓會增加睪酮近年已經唔少研究指出,其實只係操個段時間,短暫性會增加,之後就會回復正常水平,所以題外話練下身,上身都會有幫忙其實係唔太關睪酮事,當然幫助係一定有,不過唔係到討論
另外最上個個撚屌就識d唔識d既,9成都係個d接觸過少少有關既野,就係到扮專家四周教人個d瘦仔毒撚,舉個10磅係到鳩叫個d傻閪,日日飲豆奶個定義係點?幾多雌激素會令到乳線增生?講咩fda,不如了解下咩係雌激素,咩係豆奶,咩係protein powder,protein powder有咩類型,有咩分別,之後先再衝出黎柒,同埋無人講過粉奶可以代替正常食物,咪引笑
大個仔架啦
腦個咪淨係得個女字啦
自我形象建立呢?
自律性呢?
延緩衰老呢?
如果個個人本身腎臟係健康,咁300g都無事
基本上係未搵到要幾多先有害,除左你本身腎有問題外
起碼要食到4.5g x body weight in kg
先叫太多 有可能出事
sad but true
植囉 到時要風有風 要雨得雨
唔訓影響大D
睇佢打嗰堆野就知 蠢到閪咁又以為自己好醒咁
呢個post 好多教練/sales
千其千其唔好做gym

唔好過嚟搶機 屌曬你地老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞