[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 14 , 動物45

182 回覆
3 Like 0 Dislike
同埋double x個變身方法同中buster好似
係主體分離個怪人出黎
只不過個怪人而家變左分身有個殻裝住
[wow]原來出左絕狼新篇,藤田玲老左好多

塊面圓佐
同埋double x個變身方法同中buster好似
係主體分離個怪人出黎
只不過個怪人而家變左分身有個殻裝住

唔講唔覺
講完好覺

好似係啱啱消失再復活
出龍馬同五右衞門

新平成既14,15....
W: 14係Phillp若菜初接觸後篇、15係鋪緊出Fang Joker
OOO: 睇返都唔係好記得....類似聖誕+硬幣爭奪戰+單元
Fourze: 天蠍便當再便當
Wizard: 水龍+單元(呢個單元幾正 講晴人係呃住個gate先 其他係好絕望)
鎧武: 初瀨便當+教授變身
Drive: Chase俾Medic重新洗腦
Ghost: 唔知

W: 14係Phillp若菜初接觸後篇、15係鋪緊出Fang Joker
OOO: 睇返都唔係好記得....類似聖誕+硬幣爭奪戰+單元
Wizard: 水龍+單元(呢個單元幾正 講晴人係呃住個gate先 其他係好絕望)

垃圾
ghost真係得關羽眼魔個集同你老母啱啱出個兩集好睇
知唔知Diend CSM係現時點賣幾錢
yahoo拍賣已經冇哂

塊面圓佐

冇辦法
都咁多年

塊面圓佐

冇辦法
都咁多年

牙狼第一輯果時佢真係好型

本能覺醒
其實我對獸王鯊個樣無咩感覺

反而我覺得幾正

反而我覺得幾正

微笑幾好睇
15集已經LV50,唔使30集完?

塊面圓佐

冇辦法
都咁多年

但係而家有少少男人味好似仲型d
不過今次睇黎有三條女黐身

冇辦法
都咁多年

魔戒之花果型仲幾型
有無巴打想交換exaid扭蛋卡帶?我抽到exaid想換走佢

反而我覺得幾正

微笑幾好睇

本身個樣唔係話好出眾咁靚
但係笑個陣真係好靚

冇辦法
都咁多年

魔戒之花果型仲幾型

藤田玲真係好靚仔,faiz 個陣重未算,絕狼真係好型,雖然老左,但絕對無走樣

魔戒之花果型仲幾型

藤田玲真係好靚仔,faiz 個陣重未算,絕狼真係好型,雖然老左,但絕對無走樣

髮線好似有 d 上移
想問下有買ex-aid gashat嘅巴打如果唔要張絕緣紙有冇問題,怕有用一路都「攝」住
如果冇用即刻唔要

垃圾
ghost真係得關羽眼魔個集同你老母啱啱出個兩集好睇

章魚婆婆死嗰集都好睇

魔戒之花果型仲幾型

鋼牙個角色加無咩演技,相對上藤田玲係幾突出
岩岩睇左ghost劇場版生肉,真心係幾好睇
終戰特效加成神級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞