[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 14 , 動物45

182 回覆
3 Like 0 Dislike
今年咁多錢比佢燒既

所以我好驚後面會變成點

宜家呢個絕對係虎頭 希望唔好蛇尾
今年咁多錢比佢燒既

所以我好驚後面會變成點

宜家呢個絕對係虎頭 希望唔好蛇尾

我會好失望
有冇人覺得飛彩今集型左
唔知係咪因為今集冇變身所以唔洗比人打柒
亞蘭英雄傳最終章
一如以往咁高質
btw個結局真係估你唔到
孫女竟然唔係同亞蘭cp
竟然係花音
講開又講ex-aid 啲bgm 真係好正

由第一集開始已經講 今年搵3條友搞 好撚正
有冇人覺得飛彩今集型左

佢做醫生個陣係幾型 但係抆帶形象真係深入民心
有冇人覺得飛彩今集型左

我覺得今集之後飛彩對病人同做手術嘅態度會有啲改變
應該唔會再因為風險高抆線走路
不過之後柒唔柒就係另一回事
有冇人覺得飛彩今集型左

"沒有我抆唔到的卡帶!"
今集好好睇都係個句好想到下星期
永夢同飛彩既關係
唔知點解俾我感覺好似真司同蓮
KRL痴線架
亞蘭同孫女呢對唔成真係有D可惜
點解會係同花音
有冇人覺得飛彩今集型左

下集已經要柒 仲要拉埋大我一齊柒

D怪又upgrade哂 M用lv2都夠打
飛彩lv3比人打到成隻狗咁
但我覺得永夢先係主人格
解除變身佢有主導權

不過doremifa又真係廢左少少既
KRL痴線架

變身特效搞埋都可以咁快出
[wow]原來出左絕狼新篇,藤田玲老左好多
而家已知
寶生永夢內存兩個人格
一個係僕 一個係俺(M)
而根據新女角所講 俺先係原來存在嘅人格
(定係分裂係早於女角認識M?)
不過有d位好模糊
例如究竟咩情況先會變返俺
今集喺天台用激將法激飛彩嘅係邊個?
語氣係M,但言語間用左「僕」
就好似上次攻略其餘三騎玩屠龍果陣咁
好似係介乎僕同俺之間咁

仲有
永夢嘅分裂又唔係我地認識嘅人格分裂
永夢某程度上知自己玩遊戲就會唔同性格
呢樣野係變身Ex-Aid時都會體現
但「僕」嘅永夢會好清楚戰鬥時發生過嘅事
唔見得「俺」係主導緊Ex-Aid
反而似係遊戲時 「俺」嘅性格特徵會拆件附於「僕」身上

呢樣野希望會解謎時講得好睇d

類似閃電11人有個自由轉換人格

冇睇11 tim

doremi真係伏帶黎
人地永夢lv3多件拳套用,大我多兩枝炮射
但飛彩升完又係用返把爛劍咋
個喇叭唔係出大技時根本唔會用(大人既問題)
但我覺得永夢先係主人格
解除變身佢有主導權

永夢宜家一定係主人格
係估佢做手術前係m係主人格
因為佢好細個已經中意打機 (所以醫生送遊戲機)
所以覺得佢細個個時係m
而nico就有可能係同佢由細打機到大
所以先會話佢以前唔會無端端以"僕"自稱
但我覺得永夢先係主人格
解除變身佢有主導權

永夢宜家一定係主人格
所以覺得佢細個個時係m

我覺得依家永夢嘅記憶未必一定係真
但我覺得永夢先係主人格
解除變身佢有主導權

永夢宜家一定係主人格
所以覺得佢細個個時係m

即係話有可能佢兩個以前係好好嘅朋友,知道永夢取代m之後就叫大我刪除永夢,但係無意刪除m

doremi真係伏帶黎
人地永夢lv3多件拳套用,大我多兩枝炮射
但飛彩升完又係用返把爛劍咋
個喇叭唔係出大技時根本唔會用(大人既問題)

伏就有
又柒又廢
有時真係唔可以怪中二病柒下柒下,拎到嘅卡帶都廢過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞