PRODUCE48遺珠討論及AJY集中屌柒區(15)AY(NO JJ) 風紀唔好追擊我

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
乜你咁睇我呀
佢上緊堂,快啲洗走佢
都係想睇下大家討論啫
我都係pick櫻同nako
後尾就想加埋彩燕同仁美
其實已經冇野傾
無事架,你stay係度耐d就知巴絲們都好好
有野唔岩睇飛左佢囉自己
真·彩櫻奈美fans
邊個小學雞係咁負評
原來我好早之前既DANCING 9已經俾AJY撚過
個陣我又係睇到屌晒鬼
我係接受佢 勉強入到啦
180906 ANN仁美的錄音和櫻花的評論
仁美「參加PRODUCE48後,對自己更加有自信了」
仁美「印象最深的是初評級時韓國練習生的水平很高」
仁美「為了能讓世界上的任何人喜歡上我而努力。請多關照」

櫻花「仁醬真心可愛」
櫻花「參加了PRODUCE48才第一次有交流,仁醬怎麼可以這麼可愛啊」
櫻花「臉頰像年糕一樣可愛」
櫻花「看上去軟萌,跳舞卻很厲害」
櫻花「之前順位發表儀式時,三人都暫時留在出道組,想著說不准最後日本選手出道組就是這樣,三人要努力一定要一起出道」
[member琴日比個FRIEND知道咗連登名
比佢笑到 [/member]
我又膠咗
6中2 彩燕nako
6pick無左佳恩,
到決賽失去左佢,
失落感反而遠遠大過另外4pick 落選
我都冇反邊個 所以唔會有嘢唔啱睇
同埋你哋反嗰個我都唔反對

媽媽要打撚柒你
開完張圖咁啱我老細係我後面經過
好彩佢睇唔到
可能你老細鐘意呢
唔開圖唔quote保平安

圖1:
宅:昨晚ANN櫻花誇了好多仁醬可愛,聽廣播聽到深夜真是太好了,想早點在韓國和仁醬見面。
仁:saku醬😳😳
開心☺️☺️
你仁厲害了、關係親才會叫櫻花saku醬。以前都是sakura桑

圖2:
美咲舞蹈課的時候
一直依靠著😣😣
這次覺得美咲是非常努力的努力家😊😊
連同仁美的分加油ー😭😭

圖3:
七瀨也幫了我很多
明明那首歌七瀨已經上過3次舞蹈課,說和仁美一起接受練習的時候,七瀨還是一起參加
所以對七瀨真的充滿對不起的心情。。。
終有一天絕對要一起出演😢
給我發了LINE謝謝😭

圖4:(呢張冇翻譯到 )
你仁又道歉2次,真的不是你仁的錯啊
依個POST係唔可以開自動LOAD圖㗎
我好耐之前已經參透咗揀人開圖先保平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞