<突發>深水埗蝻亞之夜

161 回覆
726 Like 5 Dislike
結論 大香港人無撚用
政府唔會理(或者話暗中助長),其他方面又比蝗食住
除左比人滅族無其他下場
政府真係要做就冇人阻到, 政府之前會理反對聲音架咩? 高鐵又好 雨傘又好 魚蛋又好, 政府要做既野,真係有人阻到咩?
根本政府有心搵佢地黎幫香港人滅族
反正班狗官個個有歐美護照到時拍下籮柚走人
香港人最後會變左少數族裔庫房又比中共渣乾
遲早變黑獸
成個國地區嘅女人都係精液便器
全部都係賤女人
做性奴
墮落做肉壺
錯手負評左
我係正評的
蝻亞:
直接遣返去原籍啦
老實講句

其實係政府既支援唔夠

南亞人好多都難以搵工, 所以先會周圍搞搞震
如果政府支援南亞人搵工, 佢地有份工, 就唔會搞搞震

我做地盤, 見到好多南亞人都有做地盤, 佢地都好有禮貌, 好勤力

同埋香港人繼續仇視南亞人, 只會令南亞人更加想搞事
你地既思想需要改一改
bloodborne 狩獵之夜
要班野獸霎時間改 你認為有無可能?
唔好話咩仇視 但實況係佢哋真係搞到個社區立立亂
人就係要入鄉隨俗 去人哋地方就要守人規矩是常識吧
你仲要本地人去改思想去迎合班外地人真係可笑
其實土瓜灣都好撚惡劣
一堆廢老 勁多老人家 返工收工時段先出黎
仲有d 南亞仔

成個香港執柒佢啦
老實講句 佢地要社會接納一定要離開伊斯蘭
同埋叫佢地班同鄉咪再視姦女仔
girls are assets
其實用難民身分留港,政府應該起新難民營比佢地響入邊打工做返對香港有貢獻既野⋯⋯⋯而唔係放佢地周街走!
張超雄加一分
痴撚線
話時話~~

難民福利最高可達三千幾蚊
低果d一千中仲包食
有因難仲可申請埋水電津貼

食資源都好嚴重
仲要貼錢養罪犯

真係寧願搵稅起集中營好過
招募
南亞抗港共
唔知會點呢
以前有九龍城寨, 點解依家唔可以整個南亞城寨, 正常人就唔好入去, 由得佢入面做咩都好, 賣槍又好, 賣毒又好, 咪萬事OK囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞