<突發>深水埗蝻亞之夜

161 回覆
726 Like 5 Dislike
蝻日頭就收賣爛銅爛鐵,夜晚就擸架餐開片 - 真係唔使訓㗎?
封個場比佢地互砍姐
蝻亞佬係唔係無得排隊買華仔所以發撚晒癲
深水埗/ 長沙灣都有唔少蝻,好撚恐怖
為求仕途亨通而棄香港治安不理 遲早實惹出大禍 不過都唔緊要 人地到時都賺夠啦
佢地拉左好麻煩
黃金有油頭毒撚鎮守邊疆
呢張海報係老屈佢喎
多謝張超雄條仆街啦
可以話你知近代hkpc 專收問題兒童
正常人根本唔會當pc
遲早全港18區都係南亞
屌!住長沙灣都好撚驚
索性圍住果個area 掉曬d南亞入去 做三不管地帶算啦
唔比佢地出黎 唔比香港人入去
唔講張超雄條仆街呢筆 班黑警都冇鳩用 身型又冇樣又唔惡 有時見海關/消防個樣仲鎮得住個場
唔怪得要廿四小時請 PC,唔係無原因
又話分兩頭,晚晚深水埗班黑警好似唔使訓周圍行 ,特別係通洲街橋底同北河街幾間機舖。
問題係班黑警離開唔使一分鐘,班蝻亞蝗又走返哂出黎 問題癥結係要搵地方困住呢班所謂酷刑聲請既非我族類,唔好比佢地響香港地頭坐大 最好就係開返大鴉洲以前越南船民營困返住班仆街蝻亞蝗,否則香港治安只會越黎越惡劣。
係東英五虎,南亞虎
民建聯立法會議員蔣麗芸、梁志祥、鄭泳舜和該黨部分區議員,今日(21日)與保安局局長李家超會面,就假難民及酷刑聲請者的種種問題,建議政府於離島設立收容中心。蔣麗芸指,設立收容中心後,可為酷刑聲請者或假難民提供免費三餐一宿,亦可避免他們在外犯案,並可杜絕更多酷刑聲請者或假難民來港。
褔利比新移民蝗蟲搶(醫住教)
打劫傷人強姦有南亞黑幫
職場有高學歷/有背景蝗蟲爭
共狗政府每日送錢cut主權賣港,你爭取反貪佢話你港獨

仲有班廢老一邊瀨共一邊鬧香港/侵食資源
你話呢個香港仲有得救?仲可以運作幾多年?
砍鳩d港豬就啱啦
唔死人冇人做野
南亞佬又斬人又揾人強姦
真係要多謝南亞難民之父
警:對面會還拖,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞