有冇巴絲用iherb買野?

64 回覆
2 Like 1 Dislike
屌好sad
我買開洗頭水
依家運費咁貴 買唔落手
轉運仲貴過直郵
有冇巴打有其它網推介
屌好sad
我買開洗頭水
依家運費咁貴 買唔落手

頂 我都係
之前free shipping架 (我買$300)
轉運仲貴過直郵
有冇巴打有其它網推介

你轉運重野梗係唔抵啦

其實健身奶粉,旺角某間野仲平過iherb
唔知係咁啱做等特價定點
屌好sad
我買開洗頭水
依家運費咁貴 買唔落手

頂 我都係

啱啱試左,好彩我買開個隻洗頭水係免運費
但要買成5枝先夠cover到
屌好sad
我買開洗頭水
依家運費咁貴 買唔落手

頂 我都係

姐係買5枝先free shipping?你個款

頂 我都係

姐係買5枝先free shipping?你個款

轉運仲貴過直郵
有冇巴打有其它網推介

你轉運重野梗係唔抵啦

唔知係咁啱做等特價定點

我買蜜糖都好貴
雖然仲係平話香港買
轉運仲貴過直郵
有冇巴打有其它網推介

你轉運重野梗係唔抵啦

唔知係咁啱做等特價定點

我買蜜糖都好貴
雖然仲係平話香港買

屌 我都係買y.s. bee xxxxxxx
無咩存貨了
轉運仲貴過直郵
有冇巴打有其它網推介

你轉運重野梗係唔抵啦

唔知係咁啱做等特價定點

我買蜜糖都好貴
雖然仲係平話香港買

無咩存貨了

而家貴左好多

你轉運重野梗係唔抵啦

唔知係咁啱做等特價定點

我買蜜糖都好貴
雖然仲係平話香港買

無咩存貨了

我都係買依隻
我買allmax既野免運,carbo and protein
買滿USD 40就free shipping
HKD 340左右

而家取消左啦
巴打你去試試就知

如果你淨係買丸果啲唔會重得去邊,
直接上amazon訂,你睇返個價係平過佢幾多下,佢根本就將運貨加咗落啲貨度,先會免運費,不過就一定要用轉運,麻煩咗

Loyalty Credit幾時變咗5%,我記得之前10㗎

我買啲重野,7美仲係抵嘅

我都發現左5% ,上星期左落單
一星期前買都免運
依家買番同一堆野要幾十蚊運費

巴打你將十蚊算平

而家取消左啦
巴打你去試試就知

如果你淨係買丸果啲唔會重得去邊,
直接上amazon訂,你睇返個價係平過佢幾多下,佢根本就將運貨加咗落啲貨度,先會免運費,不過就一定要用轉運,麻煩咗

Loyalty Credit幾時變咗5%,我記得之前10㗎

我買啲重野,7美仲係抵嘅

我都發現左5% ,上星期左落單

變相加價加幾多下
貨價又唔減,又要運費
而家iherb 改咗滿60USD 就free shipping
又可以開心購物
而家iherb 改咗滿60USD 就free shipping
又可以開心購物

比人當狗咁撚完都繼續用
其實我買之前唔知佢改左運費policy ,但我咁買佢比我簡DHL 同SF 2邊都free ship

究竟佢而家policy係點

其實我買之前唔知佢改左運費policy ,但我咁買佢比我簡DHL 同SF 2邊都free ship

究竟佢而家policy係點

緊係dhl
又可以開心購物

佢D野又唔係貴,USD40已經可以買5,6樣,夠用半年
而家仲要60USD,邊買到咁多野
留名
大家落單可以用呢個code
VAN6014, 全單9折,我亦會收到你張單既10% 獎勵
今朝買返同一樣嘢又變返 free shipping
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞