[HOWAY THE LADS]紐卡素 18-19 開季討論區 (17)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
傻西今場算係咁 頭槌2傳到幾球
Joselu其實今季幾對路
但奈何能力不及 無計
你每入一球就打一巴落黎
隊波連chance都create唔到,前鋒點入波 屌朗當之餘諗下上半場比到d咩佢,佢拎波時又有幾多人support佢,後面幾件下下未到禁區已經比返人了
佢波都hold唔到

傻西係半場換出黎都hold到幾下
你靚咗好多
Mitrovic 5
Newcastle 4
championship level
Rondón 0
Me 5
比心機大米
最好做埋神射手
證明反米黨係錯既
人地大米有韋圖餵助攻俾佢 咁都有得比
順帶一提,基9都入咗5球
上季下半季最順果期由shelvey放長波比gayle跑好有威脅

今季送走基9之下無入一個速度型前鋒搞到前面既選擇得rondon同傻西

本身諗住大米同rondon一換一而家要賠埋基9

又係轉會市場失敗操作
有muto不過唔用姐
muto幾廢大家有眼睇 真係唔知佢點樣係德甲入咁多波
咁即係唔係大米廢 係我地垃圾囉
上季下半季最順果期由shelvey放長波比gayle跑好有威脅

今季送走基9之下無入一個速度型前鋒搞到前面既選擇得rondon同傻西

本身諗住大米同rondon一換一而家要賠埋基9

又係轉會市場失敗操作
有muto不過唔用姐
muto幾廢大家有眼睇 真係唔知佢點樣係德甲入咁多波

場場踢得十幾二十分鐘你想睇到d咩
冇話日本仔勁,9m貨仔所謂標王質素係點大家應該心中有數,唔好離撚晒地覺得標王就一定好有作用啦,佢仲要場場出得咁少,muto我睇佢d動作唔夠英超節奏快,但係上場臨尾d高波斬畀佢做第一點都頂到下而且爭頂完仲企得穩我幾意外
聯賽杯咪正選囉

佢同okazaki一樣,都係似靠勤力搵食,唔係果類一劍封喉既球員
9m價位你想有乜一劍封喉球員呀?
望下隊西波咩經濟水平先啦,有時真係d覺得球迷期望太過離地,明明係中低價嘅人係都要搵把高價球員尺去度佢,咁一定滿足唔到架喎
係囉 我就值2700萬身價啦
呢個我真係認同,可惜你得唔到boss歡心
但係你話用muto打9號位 事實係佢唔係果類球員
9m 叫標王就算啦,時光倒流十幾年咩,如果可以打返上年下半季水平都贏啦
亞洲球員打唔到中鋒位 武藤打左邊或者10位會好少少,呢幾場堅離地同4哥都唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞