[HOWAY THE LADS]紐卡素 18-19 開季討論區 (17)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
冇鬥志呢下衰
同上年差好遠
食屎啦成隊死氣沉沉
成個下半場輸緊對面個龍都咁得閒真係好耐都未睇過

以前:派膠輸一球>壓曬上去>輸多粒到完場

而家:派膠輸一球>繼續鳩踢>輸多粒

睇咗咁多年都未試過隊波鳩到唔想睇下場 連少少想追平既火都無,邊個想睇
仲慘過butt搭faye 個期
下場頹鬥頹
但人地一個渣古都炸死我地
今場都已經hea住睇
下場對曼聯等被LKK老強啦
如果獌輸多場俾未開齋嘅妞,送我3分唔奇
兩邊鬥踢閪波打和零比零就有
murphy細佬都開齋
勁過jacob好撚多

下季可以收返基9係英冠用,放返RONDON比西布朗踢英超
Lee Ryder

@lee_ryder
Rafa Benitez fined £60,000 by the FA for comments about Andre Marriner. #nufc
Rafa: “I’m very realistic, I know January is a difficult window but, at the same time, Newcastle is a nice city, it’s a good place with fantastic fans and it’s an opportunity for players to come to the Premier League. I’m quite optimistic but, at the same time, realistic. Maybe we can fix things and improve. We will see if we can go in the right direction.”

講真紐卡素好悶
踢d波都好悶 好似每個禮拜返完工捱完,返到屋企就去睇自己條女比人強姦90分鐘,睇完就第二朝起身返工

之前唔知邊個講波佬講過,季初買唔到plea既其中一個原因係球員唔想踢呢種咁防守性既踢法

一句講曬,如果肥佬唔科水,就算護到級,每場都一定會好悶
Plea係德甲好撚勁
Cc都係德甲銀靴
今場華倫西亞俾摩連奴drop咗 曼聯真係亂到
亂極都贏
我地同摩佬續命
夠我地亂?
我地進攻已經唔係亂 係無
MUTO正選
文基路、Muto正選
仆街文基路今場要比人爆幾多獲?
冇人hold到波 睇下咩打法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞