好靚但講嘢句句都含粗口,你會扣佢幾多分?

276 回覆
65 Like 973 Dislike
我情願搵過個真係適合自己嘅女仔做伴侶,唔係要個伴侶係完美聖人,但有啲基本要求唔可以退讓;巴打可以教,但佢如果性格如此,對住你只係忍住唔講,有日一爆發就無可收拾,巴打共勉之
我講嗰個粗口妹幾似佢
點解接受到文字粗口
接受唔到face to face 粗口

不過我都係,face to face粗口真係幾難頂,但文字又ok
粗口同主導權有咩關係?
邊個黎
粗口好易改
一定唔係囉,因為佢地嘅心態係:「我做咩要改?」
兩個揀,我會要香香,因為粗口妹盈盈畀我扣咗 50分
扣佢50分!
屌你老母
細細個屋企唔畀粗口,但實際點解其實又唔太清楚,剩係知講就係唔乖,冇教養,會畀人打,畀人用啲唔好既眼神望 畀同學話畀老師知,會畀人罰
讀緊中學,朋友引導我講粗口,我打字打到,但我就係點都講唔到出口
大個開始慢慢先知其實周圍啲人都講粗口,大學生老師好多都講,完全唔關個人修養事 開頭都會先入為主覺得唔好,之後聽慣聽熟覺得好盞鬼,而且係廣東話文化既重要一環
之後識咗個會講粗口既女仔,覺得佢好唔做作好可愛,慢慢熟落就拍埋拖,跟住都開始一齊講,一放開啲依個心理負擔就成個人都輕哂,冇咗好多壓力,成個人冇咁壓抑 廿幾年嚟都未試過咁放鬆
之後上網有睇過一篇研究係講,講粗口係可以減輕痛苦,例如踩到腳指,不停嗌『好撚痛呀屌你老母』 跟住啲痛楚就會被分散咗,最後會冇咁痛
有冇絲打傾吓?
呢個女仔都幾…
係咪潮文?幾好笑
呀呀 好撚呀 大力d屌我 屌鳩死我 +100分
你可以仿效吓 堅work 不停爆粗 仆街屌你老母 on99床腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞