好靚但講嘢句句都含粗口,你會扣佢幾多分?

276 回覆
65 Like 973 Dislike
講粗口扣50分
食煙扣100分

利申:一日5包煙
你標題又話好靚,但係原來得個80分?
我唔想講得咁浮誇,咩都100分女神好離地

好靚起碼都90啦
我聽到女仔講粗口會幾反感同辛苦,我覺得係我自己由細到大嘅教育問題,亦可以話係我自己嘅執著同擇偶條件之一,多謝絲打嘅當頭棒喝,我知道點處理我同佢嘅關係了
主要係佢同我相處熟咗就好自然顯露真性情,係放低防範嘅表現;
相信巴打應該好少同異性交流
屌你係唔撚係耶撚教既弟子?人地講粗口你會覺得反感辛苦
巴打明我
唔係,我同你一樣只係非常普通嘅尋常家庭長大,當然亦冇宗教背景
一路屌,一路講粗口,幾撚爽呀
我好爽既。 
你唔駛錫住我痛既,我好爽架。 
快啲屌! 丫 屌吧 屌呀快啲 我就黎頂唔住呀頂唔順呀快啲 嘩 請你大力插呀 丫 
BG:撻撻撻 x2 
丫丫丫 哎唷,好高潮哦 唉,我都唔知屌hi咁爽架 呼,終於搵到感覺 嘩,我以前都唔知咩性高潮咩野 嘩,真係爽死 快啲屌死我呀 丫 丫 唔丫,嘩,爽死。 唔嘩,事實上爽到死得了。 
唔丫,我不能忘記你。 
BG:唔 你快啲屌我 唔丫,丫 丫,唔丫,oh,ohh,丫,唔丫 發發聲,丫,屌丫,屌到發發聲 唔丫,
丫,oh,哎吔,真係爽 真係爽呀,哦,小小呀,小小呀 丫丫,丫 哎吔快啲,快啲,我黎啦,一齊come on,
一齊高潮,哎吔好爽呀,一齊一齊,哎吔,哎唷呢CO,你真係多呀,嘩,丫,真的 多呀真的,呼真係多到不得了,嘩 嘩 你好熱呀 哎 哎,哎,哎
原來大家都咁鐘意樓上內容呢種女仔,覺得咁先叫正
原來除左耶撚教仲有其他幫派社團會因為人地講粗口而感到反感辛苦
係唔係佢講粗口講到你硬左
介紹比我識算啦,男人老狗都咁鳩麻撚煩婆撚媽
睇佢會唔會串串貢自以為是
唔會就扣少d
會就直情雪上加霜可以送去做雞
Ff狗
釘埋佢牌
性格可以,日常生活或者興趣都幾夾嘅,如果性格唔好唔會畀到80分嘅評價
都2018年 戴綠帽有乜問題呀
驚什麼
我公司另一個部門都有個女仔每一句都會加吊你老母
係每一句說話都會加
吊你老母,食緊飯呀
吊你老母,塊豬排好L難食呀
吊你老母,杯凍檸茶好飲呀
吊你老母,好眼訓呀
吊你老母,放工喇,去邊度食嘢呀

係咁吊你老母,真係煩L度呢
大把男同事都頂佢唔順呀
唔會貼佢真樣,但可搵近似嘅貼,你可以幻想吓下圖嘅女仔但句句都粗口
我處理感情問題唔想咁隨便,其實我大可求求其其拍住先再騎牛搵馬,但我做唔出
李嘉欣
巴打嘅粗口已玩到出神入化
我對住呢種同事會直情食唔落飯,查實係佢有病定我有病?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞