[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區 (6) 2018.08.31 期待香港場

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
圓刷兩個人去玩打地鼠真係好鬼cute
打得好認真😂
明明之前仲喺度廝殺對戰緊鐵拳
轉頭就走去打地鼠 仲要兩個人一齊打 (一開頭shua兩手去打都勁可愛)
後面圓佑話叫shua想像一下個machine係淨漢又係勁好笑 仲要唔嗌哥 話尹淨漢你玩完了
圓刷合謀叛變
淨漢:今日又失去咗兩個細佬喇
going剪片條友仲加字幕話因為被shua搶咗852體力 淨漢先會唔掂
段片仲有第2part 好想快啲有得睇
sell人買周邊!
都要買到先得架
海外要幫襯代購,
有時太搶手畀咗訂都未必買到
我搵咗代購
其實bongbongie好得意 但有佢樣啲products要買又覺得好唔抵
好掛住佢地呀
今朝一睇twitter已經見到有人儲齊咗一套小卡
日本小卡一包得三張都唔知買咗幾多包先有一套 仲要搏有親簽卡
利申: 無儲開
頂 我搵人代咗小卡 亞加力架(其實唔知買嚟做乜)同埋file 冇諗過小卡一包得咁少 代購一包都收50蚊港紙
咁首爾場抵啲 百幾港紙好似有十幾二十張
日本周邊好似一向貴少少 不過好似有1235張親簽卡 話唔定你中咗呢
其實我覺得最抵買都係扇 起碼攞入去舉佢可能會同你個area嗰邊say hi
頂 我喺官咖申請做正式會員 被del post 依加仲係準會員 問題係我都唔知邊度有錯搞到我申請唔到就del我post
你仲有無keep個record 我可以幫你睇睇
可能因為佢要影四次相睇清楚啲codes?每個version一次+全部一齊影?
啱啱click入去睇係呀 佢話睇唔清個number嘅人好多
佢話最好係每個ver+寫咗隻碟號碼嘅postit total 3張相
再加睇到曬全部碟都出現嘅一張相 總共4張咁upload
我就覺得你最後個張全家福都記得整埋postit同埋影到個number就最好
唔該哂
本身已經影咗兩張全家福俾佢都嫌睇唔到
順便再睇下你有無private到自己個profile 暱稱要符合規矩(好似係唔可以多過8個英文字母)
張postit記得寫齊 暱稱/number/申請日期 三樣加埋
其他嘢都有打/做齊呀 就連名都唔敢打數字
謝謝你呀
唔好咁講啦
我都體會過入官咖真係好煩 最後入CARAT 一了百了 希望你今次得
你有冇買哂YMMD三個versions?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞