[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區 (6) 2018.08.31 期待香港場

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
同感呀snap shoot好似返咗去2015 16嗰陣嘅佢地咁
有無人唔鐘意fear 感覺上依家17係迎合市場 做啲以為大眾會鐘意嘅嘢 首歌本身都好nuest feel 好bumzu會寫嘅歌
成日覺得徐明浩個髮型衣著同個樣硬係有陣柒味咁
Mcountdown 1位
一開始認識17仔就覺得徐某好柒心諗咁嘅樣都可以做到IDOL?之後條友做護旗手+撐警更加不了而家睇佢地都要左遮右遮, 唔撚想見到嗰兩個護旗手
[member]Same除名入到去係咪因為bboy世界團體8 樣真係唔係我杯茶 係呢排裝身裝逼先睇落時尚左

公司加牆國人係想開拓下大陸市場 但然並卵內娛個場都比大陸新星分好哂 追內娛既又點會食韓娛 食開韓娛既都係三大加大黑 pledis呢啲做乜都慢閪人幾步又冇人脈資本既分到蛋糕邊都算係咁 你睇果兩丁友番到去咪又係得除名好撈啲

加上有牆國人又係雙刃刀黎 話就話吸下大陸水魚但同時又係幫大陸人solo出走做準備(sor9 有邊個大陸人會長留韓國發展 其他團既大陸人咪又係搵夠錢同人氣咪走番去擁抱中華 所以我對撐狗果兩個係冇乜期望 反正到最後咪又係走 中國人韓團出走即合理由我知有護旗手係17團內我就知冇團魂永恒撐狗係睇清佢地或者佢地係中國既子公司係無腦眼盲無良知 呢啲叫趁早止蝕 我由睇相遮佢兩個進化到睇韓場果陣都自動mute左佢兩個 嗌少兩個更稱心

[/member]
嘩屌鎖唔到
尹淨漢生日快樂
好可惜今日香港carats真係冇心情去慶祝
Seventeen去青島搞簽售
班大陸妹肯定笑9我地香港人
個選址咁奇怪
真心 香港人唔好去支那 一定畀人查到仆街
好坦白講 不論係17嗰兩個支那人定支那fans都唔會笑香港人 只會覺得香港人抵死 所以真係唔好同咁多支那fans接觸
隔離exo燦烈同sehun都係喺青島開簽售 唔知點解限韓無限去嗰度
可能因為青島獨立咗
撐得警都知乜事啦我今次如果去得成澳門場一定同佢兩個玩
我都想但澳門藍到驚出唔到門口
多啲人一齊就唔怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞