[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (82) - Power Up 10th win 粗卡

1001 回覆
23 Like 9 Dislike
我入場個時見好似有個現場售票處?
應該心動不如行動
如果有你咪後悔 可能我睇唔到姐
海外場無咩好後悔
台場都好氣氛啦

應該唔使睇都知港場一定最垃圾(如果有)
想佢開兩日,不過都係ff下算
個啲垃圾位要嚟做乜
駁唔到
但係咁掟公仔
今日臨尾瘋狂掟 好癲
可能見琴日歡隻野咁成功
我見有人屌佢話佢over左 好似係B區男飯
怕有人學佢地變左咩都掟就危險
yes.. 隻應援紙飛機我都已經驚

不過我唔小心掟咗落cam man到
紙飛機
台狗真係弱智
台場又係咁煲東瓜又中文ig post睇到好提子
究竟幾時有港場啊~~~
紙飛機
台狗真係弱智

咁不如港場應援你負責諗下好唔好?
你估做應援真係9 up咁易咩…
紙飛機
台狗真係弱智

咁不如港場應援你負責諗下好唔好?
你估做應援真係9 up咁易咩…

法國中出巴成日話人on9
我覺得班人搞得算唔錯架啦 起碼有人肯encore唱歌先
掟飛機喎,無人覺得有問題?
係香港攪應援真係慘撚過食屎,做過又比人話跟風,諗新野又厭三厭四,整條片出黎比人彈左二十次又邊個知 最重要要籌旗嗰陣,成班真心飯個個都唔知閃左去邊,攪到幾皮野應援費要自己食撚埋,跟本比錢買難受,已經請埋班契弟玩應援,重要比佢地彈到on99
有時唔怪得台仔,日本攪得咁撚好,人地有心團結有錢,香港 算數啦,多撚班聲大大冇貨賣班垃圾真心飯。
你咪撚話我地可以團飛,團飛係一蚊都冇得賺你重要幫你分飛,交收,派位唔好重要比你屌。
將心彼心,唔撚使你比錢,就算撚數啦
anyway你可以話唔想攪可以唔攪,但真係sor9ry,你估我為你而攪丫,我為我自己鐘意嗰班女而攪咋,廢撚時黎到香港,冇氣氛,冇應援,佢地冇面咋,佢冇面,你自己做飯都冇face,黎到自己地頭,屁都冇個。
你估佢地黎到香港睇你有幾撚多人拎個相機去機場影幾張相就好撚有人氣咩
唔好勞氣
籌旗見真章
仲要冇利益
邊個同你真心
好多香港人都自私自利
日本台灣果d真係會拎個心出黎
香港不了
啤粒中秋快樂

尋晚發夢夢到車厘 真係忍唔住笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞