Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 (19 ) Note "9" 登基!!!

1001 回覆
18 Like 22 Dislike
咩機
比多100? 岩先求奇搵

俾多100蚊揾人幫你痴mon貼 仲要唔係whitestone,而係垃圾牌子

個重點係呢到
求奇搵個其他牌子根本唔需要比多一百去到4百幾
而又有代貼
note 7
上台價仲平
想問下大家係邊訂whitestone 第一次唔識但又想試下用
我係想要2片裝 我見到Amazon話This item does not ship to HongKong 咁仲可以去邊訂
雖然我識直接搵shipping公司寄黎香港,但係就會變左貴上加貴

想問下呢個係唔係淘寶官方個個?
用緊s9 plus,其實水凝貼加殼好易入塵
自從iphone發佈完,多左人問note9。
我係mobilefun訂左, 寄緊番黎
mobilefun係380一張 ?
UV玻璃貼,除翻出嚟易唔易?
我怕起唔到或者有膠漬,起到一半裂晒。
如果有鋪頭有就好
唔洗專登去訂
邊間細鋪出s9好最好? 掙扎緊s9定s9+ s9個電夠用?
岩岩去睇衛x 有,但去sunmobile上台價仲平

而家諗緊買唔買note 9,如果買6gb 其實係咪都夠用
夠用啦,8gb 唔差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞