Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 (19 ) Note "9" 登基!!!

1001 回覆
18 Like 22 Dislike
s9+ homepage個clock widget同lockscreen d字可唔可以轉顏色?
用左白色背景但啲字又係白色

note 9 有更新
setting有得較相反顏色
其實未開賣已經有,不過喺最底啲隱藏條款度。
而家擺出嚟應該係因為之前啲人登記優惠時出咗已經滿額嘅message,跟住係咁嘈
香港會有10000個人咁早買Note 9咩
有嘅不過可能半年後
淘寶好撚多薄機殼喎,自己上去搵下啦
我知triskin有人係到mon post架, 想問點樣可以清潔痴係mon貼d邊果到d塵??

好痴塵...
更新完有冇lag機
應該冇 利伸up咗
我好似搵唔到個更新
直接用濕紙巾就乾淨俐落
會唔會抹甩條邊d膠水
就係直接抹走佢條邊啲膠水 但係我用咁耐條邊膠水冇咗都冇問題 反而令佢以後條邊都唔會黐塵
真唔真, 佢唔係講過千祈唔好捽條邊, 最好用水沖咩
佢好似冇同我咁講又或者可能係我冇專心聽到
不過都係睇你鐘意我係用濕紙巾輕輕刷就已經清曬
屌那媽,差唔多成皮一部機
個touch Id 都仲用塑膠
花左一條痕
感謝閣下對Samsung的支持,選購512GB 版本的Samsung Galaxy Note9。你已成功獲得「Harman Kardon Onyx Mini 喇叭^」乙個。

請列印並帶同本換領通知書, 與下列所登記的Galaxy Note9手機、發票正本及身份證明文件,親臨以下換領地點換領禮品。換領禮品時,換領地點的工作人員可能要核對閣下所登記的Galaxy Note9手機之IMEI號碼、身份證明文件上的姓名及註冊電話號碼以核換領者的身份。
憑此換領通知書換領的Harman Kardon Onyx Mini 喇叭,如果換領的禮品「三星電子」 確認產品出現瑕疵,並符合產品更換的資格,請於收到產品後的 14 天內,將禮品連同禮品換領收據和原裝包裝盒帶同換領地點更換。*換領地點的工作人員將會收回本換領通知書作記錄用途。
換領日期: 由2018年8月31日至12月31日

感謝閣下對Samsung的支持,選購Samsung Galaxy Note9。你已成功登記「Galaxy Note9: Note Fans 獨享優惠-保養升級」優惠,以下是你的登記資料、所選取的禮遇及優惠詳情:

額外一年保養服務 購買日期起第13至第24個月 請攜同此確認電郵、Galaxy Note9 及購買單據,親臨客戶服務中心享用此優惠

感謝閣下對Samsung的支持,選購Samsung Galaxy Note9。您早前登記之「Galaxy Note9早鳥優惠-增值禮遇」已成功辦理,您將會獲得港幣$500八達通增值額。以下是您所登記之資料及優惠有效期:

八達通App將會給您發送領獎通知,請於2019年1月31日或之前透過八達通App領取獎賞。

岩岩收到晒EMAIL確定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞