護短聲明惹公憤 歐鎧淳「改口」促泳總向公眾交代

389 回覆
19 Like 758 Dislike
今次咪洗指意再叫香港人支持運動
班運動員本身助紂為虐 香港運動搞到咁佢地都有份幫手變成咁
仲有美心
大把fd撐佢
估唔到佢做過記者都咁樣講嘢
左膠
牆頭草
佢發生過收山腳事件

仲敢出來講道理
仲要講到好有大智慧
追打臭西 你我有責
臭西代言List
Sony
Nike
Bossini
Collaboration Group
Dermes 脫毛
I.T
TISSOT
Swarovski
Tampax
Head and shoulders

唔好比啲奶強權 扮女神 博上位 彈出彈入嘅死臭西得呈!
美心月餅
去歐鎧淳FB post個list, 宜家連我個FB Account都俾FB Lock埋

physiogel
其實所有項目都有quota , 要取捨。

你咁叻咪叫政府加大budget ,所有單項頭二都有得去,咁咪唔使簡
郭係第一
吳果個第五咋
呢班m到起上來,勁過連登仔
人地入係50蛙入選,你仲用100蛙個排名...其實你瞓醒未
根據泳總早前的聲明已清楚指出,港協暨奧委會沒有接納郭家輝及楊顯皓100米蛙泳的提名。吳欣鍵入選項目為50米蛙泳,因為避免浪費亞運每個項目可有2名泳員參賽之名額的前提下,在考慮了現有入選的泳員名單,本欲安排200米蛙泳入選的楊顯皓及400米個人四式入選的莫啟廸同時出戰100米蛙泳, 後又因100米蛙泳及400米個人四式的賽事均在同日進行,考慮到莫啟廸須出戰其入選項目- 400米個人四式,故此教練最後安排50蛙泳入選的吳欣鍵補上參加100米蛙泳。
呢條臭雞未出名果時成日圍埋落啲有錢仔到搏屌
世界女一個 唔明點解咁多人鐘意
冇人入選100, 教練本來安排排名更前的莫同楊,但莫同日有400IM ,所以吳頂上,其實人地解釋好清楚,大把人淨係跟蘋果日報吊,根本件事係點都未搞清楚
其實解釋左點解唔選郭家輝同楊顯皓?
定想一句頭兩快唔選就選後面果個?

泳總同奧委會關係點根本無人知
e幾日仲要多左幾百人like佢個page...
人間垃圾柳俊江
郭50蛙成績係點先
其實可以郭兼游50架
左膠 偽君子
做人無公關 食屎架啦
見風使陀最佳例子
香港精神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞