護短聲明惹公憤 歐鎧淳「改口」促泳總向公眾交代

389 回覆
19 Like 758 Dislike
客觀講香港游水果批世界賽唔入流 樣又差 唔明d人吹奏做咩

單車隊世界賽成績好好多 馬詠茹樣幾靚

佢ig
https://www.instagram.com/mawingyuuuuu/?hl=zh-hk
場頭草 兩邊倒
立場就係冇立場 對自己有利就企邊
自私自利 文章入面仲要寫到大義凜然
但係自己做嘅嘢就正正相反
真係好肉酸 好垃圾
抵你冇金牌
抵你冇金牌
抵你冇金牌呀歐鎧淳
一世都做烏龜啦
係歐鎧淳ig柳俊江仲幫佢開脫

全文:

講撚埋啲廢話,呢段咁既廢話萬能key,擺落任何事都可以講成全部都係表面證據,大家乜柒都唔好畀意見。

咁以後有乜爭議都唔好提出批評,提出質疑?

港鐵沙中線建築不斷出問題,但係宜家得媒體同中科平面證據,大家唔好咁快質疑禮頓 港鐵同中建;689同UGL個5000萬都冇立體實據,大家唔好批評689,將不合的打作陰謀利益集團

如果九十幾萬樣嘢都用呢個濕鳩理論一概而論,咁阿柳俊江以前所做既記者工作都唔需要再有啦,根本你一日有疑點,件事都唔好曝光啦,好冇?
食屎啦豬西
平時同班平胸男人婆企埋一齊就真係以為自己好撚索
靠老豆
收皮啦
又係呢d懶係持平的字眼,講到自己知道事實唔係傳媒咁講,但又唔指出邊一句係誤導,淨係識響到左右視線,食屎啦花柳江
又要炒起返花柳江單野

隊友收人山,佢言論親梳有別
大鑊了,無晒廣告商飯碗
柳俊江自從由tvb跳左出黎做KOL之後已經露晒底,成日跳出黎扮晒眾人皆醉我獨醒咁講廢話。
就算唔評論佢comment堆萬能key廢話,淨係句"太善於把平面的表證,錯判為立體的實據"已經夠難頂,冗長造作,陣"賤人就是嬌情"既味道濃到仆街。
完全係為寫字而寫字既垃圾,根本你班運動員就自己踩屎,明明重點係奧委會同泳總班仆街,你地偏偏就要踩屎,你地要踩屎都做好D ,搵D 相熟傳媒扮影到吳欣鍵想跳樓想死喊到要睇醫生咁先啦,我睇吳21晚晚仲諗緊屌邊條女炸
港獨之父
佢係ibanker咩?
佢自己講既 乜唔係架?
蘋果係咪比人誹謗
人地係朋友 睇清楚啦
又真係唔知喎
人哋陳健樂小姐唔係翻版林嘉欣咩?
唔係話想入娛樂圈咩?
我講緊非洲彭定康喎 乜係佢黎?
講咁多
咪即係炒車囉

平時話人炒車嗰班人呢
呢一代人就係鍾意睇啲咁撚矯揉造作嘅嘢 真係可悲
恭喜你
原本由得罪大眾
變到而家得罪大眾時得罪埋泳會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞