屌那聲,聽日就去KFC倒瀉可樂

248 回覆
1235 Like 271 Dislike
快d罷食
睇你一個星期後咪又照食
前排食過問佢拎都話冇
KFC唔俾返飲管我都唔會再幫襯
廢閪 港豬 就咁倒落口會死?
你不如唔好戒奶 用奶樽飲水呀笨
港豬 連玩革命 民主運動都咁childish 差唔多啦 識閪咩
重點係仲走去食kfc
話事嗰個都唔會知kfc
佢話有冇對佢黎講都一樣姐
慘在班暑期工仲要比人撚
而加kfc人工好似好撚低添
你估啲基層員工有份決定咩
要搞就去搞鳩offic班高層喇
G持
屌鳩櫃台
為難員工
由最撚唔環保嘅kfc 講環保
係環保就不如用鐵匙羹 叉
屌班環保撚真係on99
上次嗌咗杯凍檸茶先知間餐廳無飲管日
仆街中晒伏飲十啖有五啖都係冰
飲管嘅存在咪就係避免呢種情況發生
班人就咁撚反智走飲管
講真要環保叫全世界翻去石器時代咁生活咪最撚環保囉 乜膠都冇 但有冇人理吖
環保要人支持本來就要係人類生活同保護自然之間攞個平衡架啦 搞到咁撚擾民邊撚個會支持 睇下人地外國要減少塑膠飲管棄置量係研發食得嘅飲管架 唔撚係叫你唔用飲管 人地識攞平衡點咪冇人屌囉
本來以為班撚屌搞完飲管就算架啦 食家搞埋杯蓋 再咁落去遲啲連杯都唔撚比你叫你自己去汽水機飲都唔係冇可能
*依家
戇鳩鳩啲職員多得你唔少
關啲員工撚事
其實您出聲佢地都會比蓋同飲管您
連登不嬲多小朋友玩跟風
人地屌環保撚屌得多咪跟埋一齊屌
但有大半人係盲屌
將環保政策同執行既失敗賴埋去環保既意義同概念
今次kfc 擺明係為左cut cost 而做
你估佢真係為環保咩

連登仔思圍:
鋼飲筒on9->減少排放飲筒on9->海龜抵死->環保on9

飲筒佔海洋垃圾比例少->唔洗減少排放飲筒到海洋->環保on9

人類活動對環境造成影響->減少影響冇用->死撚左佢最有用->環保on9

好多連登仔將環保兩極化
心入面得絕對環保既概念

無錯迫人環保同埋以環保呃錢既人好討厭
但唔代表環保係錯
睇d 海龜受苦好撚開心

https://youtu.be/JkJ6m7SuAuw
係香港講環保
依d要又細陪養到大
你要係幼稚園不停洗小朋友腦佢地先會做
依d先係叫國民教育而唔係唱國歌同有幾愛國囉
咁你地罷食啦
文明進步愈養愈多豬
少兩舊膠就屌鳩曬咁 Logic錯鳩曬

不如用罷食黎毀滅其中一個全球企業 更加環保啊
環保撚一定更加多謝你地班英雄
罪不至平民,高層繼續享樂
叫外賣坐低食囉 反正份量一樣 仲用多2個膠袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞