屌那聲,聽日就去KFC倒瀉可樂

248 回覆
1235 Like 271 Dislike
係咁意抹兩抹就用返,上幾手啲雞骨口水精華喺哂個籃度
依個唔係幾個月之前咋咩?
好快又改番主動比膠袋
其實碳酸飲品係唔可以唔用飲管飲

撐個班人係咪屋企開牙科診所
晏晝行過KFC 個撚個都外賣裝堂食
想激死D環保撚咩
cut飲管真係on撚9。個杯嗰口咁大點飲啊 大人都有機會倒瀉啦,咁啲細路點飲?
牡丹樓個細紙杯薄到大力d, d野飲都節晒出黎
最佳處理方法
老麥應該好快跟...
應該唔會

之前外賣唔畀袋 已經搞到一鑊泡

堂食 唔使膠蓋唔畀飲管 地下應該變水塘
倒左未
根本唔洗倒 唔好累到人地打份工既 已經人工唔係高
大家買時話係外賣 但跟住就係堂食
好似上面D巴打咁就夠
仲可以洗多佢幾個膠袋 又多D膠廢料
今次真唔激撚死班環保撚同綠色和平
好威咩?
破壞地球就等於報復環保撚,呢個講法真係好撚on9
環保撚係麻煩就係人都知
但兒登仔特登拎製造多啲垃圾重on9過環保撚
做完出嚟又對社會無貢獻,一啲建設性都無
但就覺得自好威威咁自high
只係識講句吹咩
真係垃撚圾
外賣堂食好波
環保撚logic: 每個人都唔用塑膠野就好環保
現實:我一個唔用都影響唔到隔離d人唔用,
最後「唔用塑膠野」既影響可能得幾萬億分之一
所以做高層真係冇得輸,搞又搞佢唔到,搞啲細嘅又俾人話。
is the time you can

[centeri[/center]b
I
可樂走杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞