[澳洲撚入] 究竟幾時先會再有澳洲總理可以做多過三年

109 回覆
7 Like 1 Dislike
Search 佢新聞好似贊成放寬移民
其實45-40都幾近,
不如班Conservatives要求再選過啦
反正休緊會
屌哪星 前2日先搭膊頭賣gay情support
"Insurgents were not rewarded"
睇得出Turnbull家下好想指住Dutton同Abbott黎笑
應該係Turnbull叫佢選啦,
尋日擺Solicitor General出黎都應該係想比多一日時間佢拉票
Non of my business
真係痴撚線
十幾廿個部長級辭哂職之餘國會仲要休會兩個星期為左解決紛爭wtf
咁同成個政府宣佈無政府狀態有咩分別 澳洲人真係好可愛
我理解唔到
以前俾Turnbull提攜 老友啦
既然成個國家都仲run 得到,呢啲事自然冇人理
呢個就係政制分別
有制度,成個政府繼續行,因為部門有自己政策,唔會冇左個頭班友唔識行
俾幾日佢搞掂其實 ok 既
係 Malcolm 拉佢上黎做 treasurer
呢件事我好欣賞佢同 Julie, 三個到家下都支持大家,擋住班叛軍
其實係 spill 個度 45 vs 40, sky news 班友個個 咁架啦,個下先發現仲咁多人支持 Malcolm camp
其實我都想Bishop上 不過想scomo喺能源可以做到啲乜 佢講過電費太貴
啱啱先踢走左華為5G
有乜咁奇,貼埋錢俾png唔用華為忝
其實我都覺Bishop應該係最佳人選
好心你就咪學埋出面啲侵粉,乜都左膠共牒,邊有咁多吖,主要都係睇錢睇選票做人
我都係,但理據唔應該係因為佢係女人
選 scomo 係預左黎緊會輸,睇緊四年後啦
但真係好多
係侵上台,malcolm 去完一轉美國之後先形勢大轉彎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞