歐美主流樂壇集中討論區14

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Ariana Grande - God is a woman ( live at good morning America)
https://youtu.be/NE8ZqnALJUY
痴撚線 睇佢幾時退番落嚟
Taylor好唔抵
K pop組合好少紅好耐 一係當兵一係拆夥,之後就flop
唔係呀 係個咩 蔡徐坤啲fans見到吳亦凡啲fans去iTunes US度買ac捧到佢去冠 全部都假ac買㗎
其實係因為K-pop一味靠外表搵食啫
d人咁沉迷k-pop,都係貪男嘅小白臉樣同女嘅年輕貌美啫
一過咗保質期就實比班後生取代架啦,好聽d就叫接棒,難聽就叫夠鐘退休
就算再整容都冇用
強如少時都
記得初中果陣有女同學成日嗌Super Junior
跟住中四佢已經轉咗迷EXO
睇番Wiki SJ仲未散,不過d成員個個都過30,應該改名做Super Senior
Accelerate 上左Bb dance club #1
Xtina
其實Super Junior幾正
Your body個陣好似都係上左榜
舞曲榜不嬲都係咁,Kylie都有好多首#1
有人話侵上台就令到黑人同佢地嘅文化更受重視
好諷刺嘅一個現象,但唔難理解,因為香港都有出現類似現象
好多人話侵上台/英國脫歐=西方右翼抬頭,但民間其實係相反,特別係黑人本身有勢力嘅音樂界(Rock/Country除外),一個(被認為)極端政府上台係會令對立嘅立場更紮實,諗下點解689比人叫港獨之父
除咗黑人之外,latin pop同拉美裔rapper都好hit啦,依家hip hop界最紅嘅新人69同尿泵都係拉美裔
Ariana Grande - “Sweetener” But Only “Yuh”
https://youtu.be/uaz14IaJHFs
yuh取代咗baby
可唔可以講下呢隊嘢點解可以咁紅 又去啲頒獎典禮又同啲歌手producer影相,仲同Nicki合作
利申:唔係憎佢哋,純粹想知點解,未亂扣帽子
當代最紅男團 好似係
BUT THE OLD TAYLOR CAN’T COME TO THE PHONE RIGHT NOW...
我都唔知 可能個style啱外國人聽 而啲fans又好dedicated 好似話佢哋係咁tweet定洗版叫啲電台播歌又剩 唔理手法點 mv record同啲投票嘢又真係爆晒票咁
韓國國內 其實係咪冇咁紅
亂扣帽子
佢地係外國紅返韓國

4 years old
冇人解答到張相佢點做到呢個動作

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Angel
不過我諗隻碟幾悶下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞