歐美主流樂壇集中討論區14

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
當初就係因為呢首歌愛上佢
我影咗但自己冇影 雖然有件Sweetener Tee但我唔鍾意
Raindrops接NTTLC咁聽好正
NTLYC Mv個前奏個harmonisation正到 應該加埋入去
可唔可以比我
Raindrops定DW a Capella
我覺得幾好聽 有聽過bts其他歌 個啲反而唔太鍾意
利申泡菜JJ
Gianluca Vacchi, Luis Fonsi - Sigamos Bailando ft. Yandel
https://youtu.be/c9lvxLqg9IE

DADDIES
個正式mv好似冇Nicki,#1夢碎
Btw外國好似有唔少bts fans因為Nicki近期做啲嘢唔想佢哋同Nicki合作
Of course DW
有冇咩推介 idol剩係聽kpop公海最憎嘅yg同cube或者歌手
聽開JYP,或者rapper

如果係聽下starykid/KARD/臉紅思春期/Lucky J

Rapper就microdot/Jessi/Cheetah/Heize
Nicki 成為Gaga 二代,網癮少女
我剩係鍾意Dope
Oh come on Nicki honey girl this is not good
I don’t fuck with this
聽開咩style?如果聽開pop嘅話可以試下red velvet
而家最慘係一開始出個mv根本冇Nicki咁即係話就算呢首歌有好成績應該都唔會計落佢度
就咁聽完唔覺入到榜
啱聽都會聽 只係一聽就係Bigbang同21同cube就聽到而加 rv個啲都有聽下 可以深入了解
見你哋有討論日文歌 又有冇介紹 Jpop乜都唔識 本身聽歌都係聽歐美多
BOL4 kard heize都有聽下 遲啲去聽埋其他先
本身BTS啲fans都係癲既
香蕉歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞