EX定現

35 回覆
5 Like 58 Dislike
Ex d野關你撚事咩~有個咁好既女朋友都唔珍惜
Never look back
同現任分手喇屌你老母
浪費咗個好女仔
快D幫個ex埋單啦
唔要現任都唔緊要
介紹返比一眾巴打
咁既女仔應該排住隊等比人識
你ex都唔會要你啦

我都諗過係咪自己庸人自擾 根本就無選擇權
我唔清楚係咪真係追得番佢
至少當初佢講過既缺點我都會去改
曾經你話我無上進心 至少依家係你眼中我係一個會為目標拼搏既人
曾經你話我吊兒啷噹既細路 依家係你口中我成為結婚既好對象
諷刺既係 你話羨慕現任搵到我
但你唔知道 當初你既離開令我有幾落泊
你依家要嫁啦 新郎始終不是我

佢羨慕嘅唔係你現任搵到你,佢係想佢嘅伴侶都好似你咁好,但你要清楚佢只係希望佢伴侶好似你咁好,而唔係希望你係佢伴侶。
但樓主你都可以選擇埋單嘅,埋嘅就真係張單,唔包括個心。
仲有唔好辜負現任好無,你現任嘅外在未必最好,但一定唔會係差,太注重皮囊你以後會後悔。
多謝大家
或許人生總是帶點遺憾
我們總要為自己既決定負責
當初EX選擇離開我 依家現任選擇相信我
我就應該俾最好既野現任
我會努力俾最美好既生活現任 令佢幸福
抱歉所有出力屌我既巴打 我唔會交佢俾大家
多謝巴打的一句 never look back
我屌你老味, 多得你呢個垃圾post, 我條女睇完拎返我啲 ex黎審我, 仆你個街死撚左佢啦, 多得你唔少
我比負評唔係叫你要現任

放開現任啦仆街仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞