EX定現

35 回覆
5 Like 58 Dislike
EX定現任
EX係我師姐 大我兩年
佢係佢果級黎講好出眾 姐係自修室會俾無數人拎電話果種
同佢一齊左兩年 都係我中意佢多D 有時都比較辛苦 佢無咩安全感成日要人陪 會發d脾氣要你去證明有幾中意佢
分手原因係 佢想離開一個安穩既生活 睇下呢個世界
佢係我最愛既人 到依家我到會發夢同佢一齊番

現任係我做野識既 大個一年
外表比較普通 但無論長輩定朋友都會中意佢
一齊左兩年 大多數都係嘻嘻哈哈咁過 我係佢第一個男朋友 好希望同我有將來 係會同你一齊努力既女人
到呢一刻都係佢中意我多D 一齊會好舒服 諗起佢會笑得出 佢會包容我既一切 接受弓我D既脾氣
但缺點係佢同我家姐唔係好相處到 但本身我同屋企人關係係好Close果種

依家既情況就係 我EX係一個好想早婚既人 一齊左五年既男朋友出軌但佢本身已經打算結婚 Ex依家選擇左原諒佢男朋友 但我好清楚佢男朋友已經不下一次出軌 我好想去阻止佢 一來唔想佢嫁得唔好 二來我有私心
呢個係我係佢結婚前追番佢既唯一機會

全能既連登仔 你地會簡你最中意既人定係最中意你既人 有d長有d1999
正評追番ex 負評繼續依家既生活
你覺得真係追得番咩
計我話,現任你都唔係好鍾意,不如飛埋佢
出去感受下個世界啦
你ex都唔會要你啦
你ex都唔會要你啦

我都諗過係咪自己庸人自擾 根本就無選擇權
我唔清楚係咪真係追得番佢
至少當初佢講過既缺點我都會去改
曾經你話我無上進心 至少依家係你眼中我係一個會為目標拼搏既人
曾經你話我吊兒啷噹既細路 依家係你口中我成為結婚既好對象
諷刺既係 你話羨慕現任搵到我
但你唔知道 當初你既離開令我有幾落泊
你依家要嫁啦 新郎始終不是我
你問得都係想追番ex 姐
到你追番ex 又會想追番現任,蹝氣
你唔會追到你ex 同埋放過你現任啦
連佢男朋友對佢咁差都可以原諒 扮無野 就知道呢個男人對佢有幾重要啦 你好難可以取代到
有現任仲可以咁樣揀嚟揀去?而家你話事?定你當你現任係貨品射嚟射去呼之則來揮之則去?祝你最後兩個都冇哂
你仲想點撚樣
負皮係比樓豬
計落你同Ex都5年前以前嘅事啦,算啦
Ex乜鬼丫 佢心中一早冇左你啦
正垃圾
屌你老母
放過你現任啦,你冇資格同佢一齊
屌你老母
你問得呢句都已經簡左
同現任分手
留現任比我地溝

你放過現任佢啦
佢已經係人地條女 ,佢要飛左你出去仆街就唔好再理佢
呢D女人雞黎
放過你現任啦,你冇資格同佢一齊

Agger
負評畀樓主嘅
點解你會覺得自己有得揀
放過現任啦 唔好害人
兩個都唔岩你
EX定現任
EX係我師姐 大我兩年
佢係佢果級黎講好出眾 姐係自修室會俾無數人拎電話果種
同佢一齊左兩年 都係我中意佢多D 有時都比較辛苦 佢無咩安全感成日要人陪 會發d脾氣要你去證明有幾中意佢
分手原因係 佢想離開一個安穩既生活 睇下呢個世界
佢係我最愛既人 到依家我到會發夢同佢一齊番

現任係我做野識既 大個一年
外表比較普通 但無論長輩定朋友都會中意佢
一齊左兩年 大多數都係嘻嘻哈哈咁過 我係佢第一個男朋友 好希望同我有將來 係會同你一齊努力既女人
到呢一刻都係佢中意我多D 一齊會好舒服 諗起佢會笑得出 佢會包容我既一切 接受弓我D既脾氣
但缺點係佢同我家姐唔係好相處到 但本身我同屋企人關係係好Close果種

依家既情況就係 我EX係一個好想早婚既人 一齊左五年既男朋友出軌但佢本身已經打算結婚 Ex依家選擇左原諒佢男朋友 但我好清楚佢男朋友已經不下一次出軌 我好想去阻止佢 一來唔想佢嫁得唔好 二來我有私心
呢個係我係佢結婚前追番佢既唯一機會

全能既連登仔 你地會簡你最中意既人定係最中意你既人 有d長有d1999

你犯賤
屌你現任咁好屋企人好相處
你EX又冇話搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞