未返工就已經要人做Proposal

119 回覆
120 Like 20 Dislike
無錯
萬頭既assistant平時既工作都係參與製作proposal
Present賣橋呢d幾時輪到佢?
要睇你present skills唔洗搞咁多野,叫你present返以前做過既project已經可以,再唔係就諗一個topic叫你自由發揮咁present都係可以睇到
其實要睇present skills係interview既過程都可以睇得到,咁樣既人都做到dept head呢間公司唔方好得去邊
呢d臭閪工都做
冇撚有錯
大把人唔洗
你自己諗下
On99想呃免費橋,好撚cheap呢啲公司
呃橋,垃圾公司,898
萬頭assistant做乜鳩proposal
肯定想抄橋
無錯
萬頭既assistant平時既工作都係參與製作proposal
Present賣橋呢d幾時輪到佢?
要睇你present skills唔洗搞咁多野,叫你present返以前做過既project已經可以,再唔係就諗一個topic叫你自由發揮咁present都係可以睇到
其實要睇present skills係interview既過程都可以睇得到,咁樣既人都做到dept head呢間公司唔方好得去邊
冇撚有錯

無良僱主 又唔係請人 skills唔夠咪在職培訓
搞哩搞路最後等消息
萬頭係文員
要presentation?
Marketing and event assistant
萬頭係文員
要presentation?
Marketing and event assistant

萬頭要second in已經荒謬
試過third in,但我無去,仲要係工廠區SME比萬頭
MKT工好鐘意叫做功課
Social media post
Budget plan
Translation
New campaign idea
Invitation / reject join promotion letter
戇鳩
fg仲得萬頭人工?
99.99係伏,完全唔明有咩好諗
萬頭 就叫佢收皮啦 Presentation 仲要諗idea
遲下升到上去咪叫你整火箭
咁白痴
我都覺抄橋
萬頭
萬頭你in 完佢唔點頭
咁你就頭也不回啦
佢係醒目
到時你唔問
做錯野 就屌你
你問 又可以屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞