[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(3)

1001 回覆
716 Like 9 Dislike
我地點講 江河啲個角色都係唔會變 而亂之章我諗都唔係因一時之氣而出現 可能只係提早左/轉左第二個方式去令江河啲個角色抽離最終之戰 所以

子爭兄快啲返嚟出文啦
子爭有冇咁唔話得呀,讀者毫無理據之下講幾講就寫死自己既角色
姐係沉左唔可以推番上黎?
有紅點你咪禁入黎囉,自己唔柒識記住個回覆係幾多?
多得1個會有篇文比你睇咩 on9
咁d人新post lm咪又係咁樣留名
去哂所有post到屌哂佢地留夠呀嘛
以前高登一個post 半日爆1001 個陣你唔屌佢地咁快搞到個post爆嘅?
明知去左旅行,我唔想個post沉咪推囉 關你鳩事咩.
依家我有洗板? 一日三個阻你好撚多? 去得3日咪9個,唔係要回覆你呢d傻鳩我洗撚打多兩個咩

每人一日三個一日推爆兩個po好唔好呀
完全唔講得自己有問題
又唔理人意見
一早有人話過你冇文推乜鳩
咁都好意思死撐仲鬧返人
惡撚過共產黨
可能真係蝗黎
子爭巴都講到明出個一章
係為左將江河係班口痕友把西口到解救出黎
唔想佢再俾人口誅筆伐 無理攻擊呀
當然亦都唔會係因為一時之氣而作出咁ge決定
要將自己ge心血寫死(暫時係剔除)
點會唔經過深思熟慮 點會唔經過幾番掙扎
至於仲會唔會係二次大戰寫番江河歸隊
子爭巴係cm到有話十年後寫個時再算
而佢亦都有話會帶江河去屬於佢自己ge新世界
當然好希望係開個新故啦 不過子爭巴就無講實ge
用黎塞9住班口痕友把西口
唉 自己嘔心瀝血既一番心血
俾人不停鬧不停踩不停恥笑
唔係佢唔話得 係佢想保護番個仔姐
不過不得不說,江河嘅深刻印象真係唔會低過先生,雖然唔係向一個好嘅方面
老老豆豆我真係唔覺得江河屎
只係先生個光環太過燦眼姐
你試下諗深一層
江河係短短幾年時間 呢世人都未完就上左神4
雖然係有人係背後推波助瀾
咁都要佢係棵優質而又適合既苗子先得嫁

睇番先生 佢用左幾多時間去成就佢既高度?
佢唔係斷年計嫁wo 佢斷世計嫁wo
暫時都已經第二世人 仲會唔會死真係唔知
而且係佢背後一樣有人or神既勢力去push佢
佢開頭都只係一隻棋子
所以之後先會有佢想擺脫控制 超脫三千世界既情節

我唔係想話先生其實一樣係廢
只係點解唔俾d時間江河去成長 咁快就笑9佢呢
你會話佢都唔練其他體系既力量
一來二次大戰既序幕一早已經展開左
二來其實佢後期已經醒覺
知道其他力量對佢黎講都好重要
只係時間唔容許佢練到先生咁既境界
連佢地都話江河既成長速度係冠絕三千世界
如果俾番相應既時間佢去修練
先唔理有冇超越先生既可能性
但肯定唔會係班口痕友口中既屎先lo
係有啲可惜 不過尊重子爭 我明子爭個諗法
小學雞
算數啦 咪再覆個on9仔 沒完沒了
近排先開始追子爭既故
想問下亂之章係邊個故?我搵唔到
封左佢入英靈殿都係亂之章?
亂之章等你追完啲故先睇都得 係對上兩個post度好似係
亂之章得一篇 淨係係子爭巴個fb page到
唔係一個故黎
咁事實係有無一人三個留言先? 係一日入面
無呀嘛 咪撚ff埋啲無嘅野啦傻閪
又話自己意見 咁就咪撚講埋啲無發生嘅野啦傻鳩
事實係沉左落去 我推番上黎呀 仲未撚明
傻鳩
個post沉撚到落底都唔可以推番上黎
咁我想知咩叫刻意洗板.
一日三個留言 推番個post上黎 咁樣叫刻意洗板?
仲要不切實際到講埋d咩「如果每人一日三個」
咁我講「如果你老母死左」咁都得啦
咪撚ff啦,事實係無人推 沉撚左落底我先推呀.
如果真係有你所講每人一日三個就唔會出現沉底啦.

唔撚quote了 長撚到閪咁 仲有一次過覆哂你班ff撚.
又話咩唔可以講自己意見.
咁我意見係我想推番一個沉左嘅post上黎又唔得?
惡撚過共產黨
幫手推post 好偉大呀
真係辛苦你 咁偉大日日推post
推...
有咩問題先...
又唔係鳩推
係其他post 9推係冇問題ge
不過子爭巴話950定幾多之前亂推post會停止加更
大家其實都係驚呢樣野姐
冇人知佢個standard係點
支持屠柒狗會二世巴打
關你乜事!
支持屠柒狗會巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞