[玄幻武俠][觀察者系列]《混沌虛無》(3)

1001 回覆
716 Like 9 Dislike
七階 屌打七宗罪
無文推乜鳩
咪就係 冇文推乜鳩
推到子爭返尼再開新post
大家都係餓文姐
同埋幾離開幾日先50個留言

有出文討論一兩篇都去左一二百

間唔中有人覆下等個post仲會浮面
先生應該係超越咗七階 話哂佢整咗自己嘅大千世界
8個鐘先推一次有咩問題 唔比佢沉底
仲會有人留意到 諗唔到有咩問題喎
我又唔係狂推到1001
咁你都識講我鍾意就繼續 關你鳩事咩
又唔係一日十幾個
一日3個又關你事
無文咪唔比佢沉囉 唔通沉撚左好呀?
On9
一日三個同一日十幾個咪又係阻住晒
CD rom都忍唔住留言屌鳩你
成日變左紅點入到黎又係你條傻鳩係度推
個個都有份睇故點唔關人事呀
都唔知邊個on9
姐係沉左唔可以推番上黎?
有紅點你咪禁入黎囉,自己唔柒識記住個回覆係幾多?
多得1個會有篇文比你睇咩 on9
咁d人新post lm咪又係咁樣留名
去哂所有post到屌哂佢地留夠呀嘛
以前高登一個post 半日爆1001 個陣你唔屌佢地咁快搞到個post爆嘅?
明知去左旅行,我唔想個post沉咪推囉 關你鳩事咩.
依家我有洗板? 一日三個阻你好撚多? 去得3日咪9個,唔係要回覆你呢d傻鳩我洗撚打多兩個咩
今次淨正評數應該會多過上次
但應該都好難上700
係囉...我都好鍾意九域同江河 點解要將佢喺時間線delete
其實每個會出現先生既故都係咁樣打不可知(歐仔改的, 我開頭係寫超脫), 除左混濁虛無
始終未係好交代過世界神既setting

題外話
能力不詳我係針對佢係果個故出現過既能力我先會入落去, 佢係一個故冇出現過既能力我就算知佢識我都唔會放入去, e.g. 千尋個故出過靈異力我先就放靈異力, 其他唔放
因為太多人係呢個post話江河廢, 探天卷當google map, 打親都要人carry之類, 歐仔唔想佢再比人欺凌, 所以封左佢入英靈殿
擺返佢出嚟啦 啲人都係講下笑
如果佢肯放返出黎就一早放返, 我地成班就唔洗講到牙骹軟...
我就覺得係子爭覺得江河再寫落去會同先生一樣係王道故既主角咁重覆左所以先刪 唔關巴打笑江河事
我記得講過個結局會同先生唔同
我諗就算我地乜都冇講 子爭兄都唔會將江河寫成王道故 先唔好講江河係被推上救世主嘅位置 都係嗰句 今次嘅佈局係先生要玩返沙利葉(李懷)一獲 即係唔會好似先生嗰時咁樣 但係要點樣呈現我就真係唔敢估 亦都估唔到 所以大家平常心去追故就算啦~ 有故追咪幾好
怪就怪班口痕友追9住江河黎diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞