[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (108)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
廢撚有link嗎?
小圈子

我也要加入小圈子
小圈子

我也要加入小圈子

No la
官方網頁版測試

個界面設計得唔錯 但功能一般 我諗都好難做到向日葵咁架啦
有冇水呀 豬死了
甘都開到半主on99
上場 利記打英乙都打到狗屎咁 今場憑咩讓人
甘都開不到半主on99

今場強陣?

廢撚炒佢老母

廢撚炒佢老母

波都入唔到
4c
官方網頁版測試

網頁到啲嘢全部好大件
好似用app咁
唔係好方便
明明個mon可以show多啲嘢

我幾鍾意左面有個LIST比我不斷入POST 唔洗一個一個咁開
以前高登 左右都係用唔晒架啦 加左呢樣幾好
不過 回覆麻煩 要彈舊野出黎 如果可以整條bottom bar就最好啦
另外 D制鬼死咁細粒 其實好麻煩 又無得BLOCK人

Conclusion: 界面唔錯 但功能相當一般
非聯賽冇信心估下

廢倫不敗, 估讓和或者和波
波爾多不敗, 估和波 (一半半)
維拉贏波出局, 估讓和
利記估贏盤
祖記估讓和

冰場有信森
維拉轉盤
入波未,場場入球細

今場強陣?

自從古天奴傷左 都無話強唔強陣了 連廢隊都打唔贏 贏都只係贏1粒

傷咁多人
官方網頁版測試

網頁到啲嘢全部好大件
好似用app咁
唔係好方便
明明個mon可以show多啲嘢

我幾鍾意左面有個LIST比我不斷入POST 唔洗一個一個咁開
以前高登 左右都係用唔晒架啦 加左呢樣幾好
不過 回覆麻煩 要彈舊野出黎 如果可以整條bottom bar就最好啦
另外 D制鬼死咁細粒 其實好麻煩 又無得BLOCK人

Conclusion: 界面唔錯 但功能相當一般

你出返去再入返來, 咪唔記得自己睇到邊?

佢會彈返去 之前睇緊個頁
非聯賽冇信心估下

廢倫不敗, 估讓和或者和波
波爾多不敗, 估和波 (一半半)
維拉贏波出局, 估讓和
利記估贏盤
祖記估讓和

冰場有信森

我未睇祖 但同我差不多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞