[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (108)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
波爾多會戰勝歸來
官方網頁版測試

個界面設計得唔錯 但功能一般 我諗都好難做到向日葵咁架啦

網頁到啲嘢全部好大件
好似用app咁
唔係好方便
明明個mon可以show多啲嘢

我幾鍾意左面有個LIST比我不斷入POST 唔洗一個一個咁開
以前高登 左右都係用唔晒架啦 加左呢樣幾好
不過 回覆麻煩 要彈舊野出黎 如果可以整條bottom bar就最好啦
另外 D制鬼死咁細粒 其實好麻煩 又無得BLOCK人

Conclusion: 界面唔錯 但功能相當一般

你出返去再入返來, 咪唔記得自己睇到邊?

佢會彈返去 之前睇緊個頁

非聯賽冇信心估下

廢倫不敗, 估讓和或者和波
波爾多不敗, 估和波 (一半半)
維拉贏波出局, 估讓和
利記估贏盤
祖記估讓和

冰場有信森

盃賽不想賭 無謂逼自己賭
星期五跟你再戰馬會
費倫下半場一定入 唔會豬
覺得利狗會和 而且成數好大

巴打會唔會諗多左
非聯賽冇信心估下

維拉贏波出局, 估讓和
利記估贏盤
祖記估讓和

冰場有信森

星期五跟你再戰馬會

聽日搏反底

買了大..
官方網頁版測試

網頁到啲嘢全部好大件
好似用app咁
唔係好方便

我幾鍾意左面有個LIST比我不斷入POST 唔洗一個一個咁開
不過 回覆麻煩 要彈舊野出黎 如果可以整條bottom bar就最好啦

佢係左面個LIST度個POST左面有粒點 代表你睇過 會有RECORD
非聯賽冇信心估下

維拉贏波出局, 估讓和
利記估贏盤
祖記估讓和

冰場有信森

星期五跟你再戰馬會

聽日搏反底

聽日再睇下 星期五六跟你博殺
費倫個場係咪假波黎 岩岩咁好機會唔直傳 選擇分邊 係咩玩法
官方網頁版測試

網頁到啲嘢全部好大件
好似用app咁
唔係好方便

佢係左面個LIST度個POST左面有粒點 代表你睇過 會有RECORD

i see
不過佢只會去返個一頁, 如果可以去埋個post會仲好啲
費倫個場係咪假波黎 岩岩咁好機會唔直傳 選擇分邊 係咩玩法

廢撚對家紅
咁都比紅 佢中波先
費倫12碼?
基爾禾紅左
屌...
客紅咗
咁個估計可能唔準啦
費倫12碼?

無野啦 眼殘
下半場有排捱
希望讓和啦
費撚中楣
中眉角呀
屌...
客紅咗
咁個估計可能唔準啦

姐係點 意假紅左仲勁
下半場廢撚入到2球啦應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞