有無睇手相大師可以贈我兩句,唔該

67 回覆
7 Like 0 Dislike

本人手掌
有無大師可以簡單贈我兩句(主要感情線同健康運),唔該大師們
天命如斯,所以天意如此,所以愛情運下下籤是矣 !!
身既無人,何來情運,即便眼下有其人,亦遠矣 !!

9up
兩句,
天命如斯,所以天意如此,所以愛情運下下籤是矣 !!
身既無人,何來情運,即便眼下有其人,亦遠矣 !!

9up

樓主,真喺你隻手嚟咖?
就咁睇,啲紋好亂,
成世人好辛苦好多挫折,
父母幫你唔到,感情運差,
sor你都喺當我廢up算啦
樓主,真喺你隻手嚟咖?
就咁睇,啲紋好亂,
成世人好辛苦好多挫折,
父母幫你唔到,感情運差,
sor你都喺當我廢up算啦

中晒 唔該大師
明知結果又何必問呢
做人唔洗咁絕望,運氣差啲啫,咪努力啲lor,群多啲正能量嘅人!積極啲!
唔好信命!!信自己!
做人唔洗咁絕望,運氣差啲啫,咪努力啲lor,群多啲正能量嘅人!積極啲!
唔好信命!!信自己!

唔信命就唔會問 問左又唔信就好撚on9
唔好信命!!信自己!

唔信命就唔會問 問左又唔信就好撚on9

好多野都係整定 係咁就係咁

搭單,謝巴打
樓上e位就稍微好少少,父母方面雖然幫唔到太多,都叫做正常家庭,人有我有!
感情運方面如果遇到懂你的人,你再主動啲,可相守一生!
健康方面,細個同老年都會多病,
事業一般,難出頭
樓上e位就稍微好少少,父母方面雖然幫唔到太多,都叫做正常家庭,人有我有!
事業一般,難出頭

利申 都喺9up
事業一般,難出頭

會多加注意,thx 巴打

搭單

搭單 唔該巴打

可唔可以幫我睇埋

父母愛你,但父母有離婚或爭吵情況(亂估)
巴打個人能力較強,事業肯做肯主動出擊,人際尚可,待朋友有情有意,
感情起碼拍返十9幾次先會安定落來,
健康方面,熱底,食少啲燒鵝叉燒咖啡之類

純粹亂up嘅,講錯咪當真!

搭單

巴打你影唔哂成隻手

搭單 唔該巴打

請問喺絲打嗎?
家境良好
感情運好,能遇到深愛你的人,亦你都很懂得與對方相處,
健康良好,寒底,
太慳錢,
事業運一波三折,多人妒忌你,

廢up嘅

搭單 唔該巴打

請問喺絲打嗎?
家境良好
健康良好,寒底,
太慳錢,

廢up嘅

係絲打
我係一個極慳嘅人 真心準
可唔可以講多小小事業點一波三折
多人妒忌係真 因為成績唔錯 老師又錫

搭單 唔該巴打

請問喺絲打嗎?
家境良好
健康良好,寒底,
太慳錢,

廢up嘅

係絲打

同埋 暫時感情極度空白
受過情傷

搭單 唔該巴打

請問喺絲打嗎?
家境良好
健康良好,寒底,
太慳錢,

廢up嘅

係絲打

多人妒忌你,可能喺因為妳份人能力較強於其他人,而未掌握到謙虛同謙讓,未識扮懵,無形之中得罪咗人但自己唔知,將來出社會會容易中奸人陷害,令事業難上位同多波折,但你感情運可幫助到你,即喺你如果願意做家庭主婦,你的另一半有能力同很願意養妳做少奶,
不過就咁諗,掌相唔好,可能面相好的話,會彌補番掌相缺陷(自我安慰)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞