有無睇手相大師可以贈我兩句,唔該

67 回覆
7 Like 0 Dislike

搭單 唔該巴打

請問喺絲打嗎?
家境良好
感情運好,能遇到深愛你的人,亦你都很懂得與對方相處,
健康良好,寒底,
太慳錢,
事業運一波三折,多人妒忌你,

廢up嘅

係絲打
我係一個極慳嘅人 真心準
可唔可以講多小小事業點一波三折
多人妒忌係真 因為成績唔錯 老師又錫

多人妒忌你,可能喺因為妳份人能力較強於其他人,而未掌握到謙虛同謙讓,未識扮懵,無形之中得罪咗人但自己唔知,將來出社會會容易中奸人陷害,令事業難上位同多波折,但你感情運可幫助到你,即喺你如果願意做家庭主婦,你的另一半有能力同很願意養妳做少奶,

巴打我想拜你
我只係一個學生 我真係成日唔覺意得罪人
就係覺得我太串 但其實真係冇心
希望感情方面真係可以承你貴言
唔該哂

搭單

巴打你影唔哂成隻手

搭單

巴打你影唔哂成隻手

事業方面諸多不順,有啲力不從心,
感情亦要拍至少三四次以上拖,先會穩定落來,
命中帶貴人,凡事可逢兇化吉!
健康很好!

睇埋我please

巴打感動運很好!喺一個可以帶俾對方快樂和安全感的人!對方亦能欣賞到你的優點!
事業方面要再努力少少,但人緣唔錯,有貴人幫助!
健康方面非常需要注意啊巴打!尤其喺戒糖份嘅飲品及甜品之類!
我要瞓啦!
睇埋e幾位就停!之後嘅唔再睇,抱歉啊大家,其實我廢up乍

巴打感動運很好!喺一個可以帶俾對方快樂和安全感的人!對方亦能欣賞到你的優點!
事業方面要再努力少少,但人緣唔錯,有貴人幫助!
健康方面非常需要注意啊巴打!尤其喺戒糖份嘅飲品及甜品之類!

巴打,好準

睇埋我please

我係絲

唔該巴打

唔該巴打

唔該巴打

我係男

絲打工作方面穩穩陣陣,一份工可打一世,
感情方面尚可,早年如果遇到合適的人,可共走一世,早年未遇到的話,就要到遲少少了,
健康差少少,成日容易感冒啊頭暈啊肩膀痛腰痛之類

真喺亂up咖!有錯莫怪,晚安
Cls 隱世高手

連登真係咩隱世高人都有

搭單

唔該巴打

絲打工作方面穩穩陣陣,一份工可打一世,
感情方面尚可,早年如果遇到合適的人,可共走一世,早年未遇到的話,就要到遲少少了,
健康差少少,成日容易感冒啊頭暈啊肩膀痛腰痛之類

真喺亂up咖!有錯莫怪,晚安

晚安 唔該巴打
未知準唔準 因為好多都係將來嘅事
健康近排差咗少少 易感冒
btw 肯定有隱世高手睇緊個post 想聽多幾位巴打評手意見 咩方面都得 唔該

大師搭單
18 男 想問學業 入唔入到u
認真答
手指尾短 易信人 人地講d咩 你好容易就信左人
利申 淨係識呢個

點先算短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞