特朗普俄國召妓被拍片 眾女表演床上小便

86 回覆
3 Like 1 Dislike
居然咁多人話無問題
大佬果度係美國呀,唔係支那呀,班鬼婆隨時發癲一齊上街屌特朗普,你估真係無影響

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐
你求其搵個男人, 男人之間對話一定有Trump 講開嘅野

更衣室果d只係對話,無畫面
而家講緊俄佬已經錄影左佢叫雞過程,分分鐘無著衫玩淫野,如果真係流出,你覺得d人仲會俾佢繼續做?佢背後班大佬仲會撐佢
死左膠輸打贏要

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐

而家講緊俄佬已經錄影左佢叫雞過程,分分鐘無著衫玩淫野,如果真係流出,你覺得d人仲會俾佢繼續做?佢背後班大佬仲會撐佢

居然咁多人話無問題
大佬果度係美國呀,唔係支那呀,班鬼婆隨時發癲一齊上街屌特朗普,你估真係無影響

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐

一件事最致命 唔係叫雞, 係佢玩尿唧,一係段片就真係狠狠地見到佢玩尿 如果只係 1p4
我諗普京可慳番喇 因為反而助長Trump 人氣
片呢
民主黨政府賣武器俾伊斯蘭國又唔見有咁多傳媒報 證據確鑿連奧巴馬都冇否認過 只係話俄羅斯黑客入侵美國電腦

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐

On9 點會唔俾佢做
居然咁多人話無問題

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐

你估個個好似你咁偽道德撚上身咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞