特朗普俄國召妓被拍片 眾女表演床上小便

86 回覆
3 Like 1 Dislike
Buzzfeed

Buzzfeed有咩問題?

冇聽過Buzzfeed今次唔知路定點?

1. Content farm
2. Clickbait
3. 19
4. on9
5. Not news

1. 今次總編自認勁unverified當好堅照出, 十足十Gawker
2. 有唔少記者話收過, 核實冇出到
3. 4chan已經搞得好大
4. 有分析過唔似情報報告

依家講緊成個故仔都係4chan會員作出黎,班傻西瓜當堅料咁出
岩岩記者會俾人開名屌
有錢佬係咪都係玩到無野好玩?玩屎尿咁重口
BuzzFeed
幾時buzzfeed都可以做source
buzzfeed有咩問題
利申:極左派 比libtard更左 支持穆斯林 巴勒斯坦人
克林頓包2奶添啦
buzzfeed有咩問題
利申:極左派 比libtard更左 支持穆斯林 巴勒斯坦人

收返幾個難民寄養先講啦, 極左
冇你保護佢地外面日日受受鬼妹既肉體歧視忍唔住強姦人就唔好啦
I can't believe it
This is the current year
Stop kink-shaming people, would you?

吓,叫雞咋?
佢唔叫雞先係新聞喎
居然咁多人話無問題
大佬果度係美國呀,唔係支那呀,班鬼婆隨時發癲一齊上街屌特朗普,你估真係無影響
有片就拎出黎
冇片就自動收皮啦
選舉個期你唔拎出黎,班左翼媒體禁撚住人日日抽,人地大難不死唔還拖,點 make America great again
今次美選前後,真係睇到一樣野,依家電子傳媒時化之下,好多人比以前更on9,

亦証明一樣野,人類係有共通性,唔理係咩制度,文化,言論自由之下,本質一樣。

美國左膠女權民主黨支持者,行為同共狗,共狗支持者一樣。唯我正道
今次美選前後,真係睇到一樣野,依家電子傳媒時化之下,好多人比以前更on9,

亦証明一樣野,人類係有共通性,唔理係咩制度,文化,言論自由之下,本質一樣。

美國左膠女權民主黨支持者,行為同共狗,共狗支持者一樣。唯我正道

咩都要快同表態
唔會用腦分析
最緊要快快上網發表再大家圍威喂去 like
CNN - Clinton News Network
居然咁多人話無問題
大佬果度係美國呀,唔係支那呀,班鬼婆隨時發癲一齊上街屌特朗普,你估真係無影響

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏
片呢?
居然咁多人話無問題

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏
班友搞衰自己總統,俄佬咩都唔使做吹兩野就搞到你自己友互劈
蠢到癲
有錢唔玩女咁搵錢做咩
諗起都正
居然咁多人話無問題

咁又點
班人都已經屌足全程啦
Trump咪又贏

更衣室單野仲黑啦
咪又係贏

更衣室單野好閒姐
你求其搵個男人, 男人之間對話一定有Trump 講開嘅野
咁都拎上連登
講黎講去都係玩女口臭呢d所謂醜聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞