【悲慘公屋男】做酒樓邂逅新移民同事 結婚4年老婆回鄉勾佬

213 回覆
491 Like 5 Dislike
我仲睇到男女平等問題
隻雞吹乜 差佬都信
好似 caca 個 case
係咪都係結婚後唔會返工
點睇印度女人做家務煮送實力
6. 湖南妹多次報警, 報社工, 投訴遭受家暴,婚姻生活不愉快

一聽到係女人投訴就信到十足十 (差佬怕母權道德指責)
簡單如果真係出問題, 點解唔將兩個人分居? 會令香港人本身擁有既公屋權失去?
二人婚後誕下一對龍鳳胎,六歲幼子在醫生評估下,證實智力偏低,至今仍未能開口說話。

點解支那人生親都係智障
多數攞返屋企做 幫補家計
印度妹煮餸偏重口味 但幾開胃 做家務快靚正
利伸:參考自己老母
投資失利
元素週期表差不多食哂 點會冇事
抵撚死
陷家剷最好,唔洗驚d仔女冇父母
佢地好識玩拎著數
想離婚霸屋就嗌家暴
仔女想睇醫生就去急症話發燒
就好似外國買野任退貨咁
任何有benefit of the doubt既野都俾佢地玩盡
個支那婆瘟仔瘟到連小朋友都唔俾佢返學
以支那人習性 分左戶之後佢分分鐘繼續成日上去見契家佬 連小朋友都唔理
到之後申請埋個契家佬落黎 件支那男嫌棄個細仔 疏忽照顧甚至虐待佢 分分鐘會搞埋家姐
然後若干年後就會有單新聞講後父虐待智障繼子 性侵繼女
為左個兩個小朋友將來咁 需唔需要跟進下
例如支那婆之前已經搞到小朋友無故缺課 開左學之後都咁 可唔可以要間幼稚園跟緊啲 通報俾教育局
同埋佢成日上去 會唔會留返小朋友係度睇睇件支那婆有無疏忽照顧兒童 有懷疑就熱心啲報警

妻子竟然報警,誣衊他虐兒,「原來佢有晒部署報警,當晚警察衝入屋,咩事都無發生,子女只是站着,無任何傷痕,我問警察究竟我點虐兒,佢話只係引用精神科條例拘捕我。」

香港既愛國廢老總是犯同樣的錯誤
你照下鏡
陰公 廢到港女手仔都未拖過仲話要搵台妹日本妹? 你哩啲人真係好可憐 唔承認自己廢一味怪人地唔受溝
佢原來有個前妻 同仔

抵死

BTW

個白痴仔可能係 個大陸情人

幫人養埋個白痴仔
抵L死 男人就係咁衰咸濕
咁撚樣衰都有契家佬
哈, 呢D 都叫新聞?
低等人咪娶支那妹囉
攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>攞完身份證>搭上支那人>離婚>申請支那人單程證>
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞