個巴士佬痴左線呀!!

190 回覆
4599 Like 20 Dislike
今日去7仔比錢都遇著一個好好人既阿姨 :好既冇問題!增值一百 :麻煩請拍卡 :請留意返餘額 好nice同埋好有幹勁做到最好
單機啦屌你老母
我都有遇過呢啲司機

返工比腦細屌到上天

放工搭巴士聽到個司機話:要開車啦 請坐穩

我屌 好撚感動
呢d司機好有愛
值得尊敬
好耐之前搭過部九巴個車長個樣係串柒柒嘅金毛死mk
啲客上到頂閘, 但中間啲人唔行入去, 以為佢會屌柒啲乘客
點知佢笑哂口咁講"唔好意思呀, 可唔可以行入少少?" 又係估唔到mk都咁有禮貌
留名
有啲巴士佬係幾好禮貌
見過有個好後生既巴士司機會對住每個上車既乘客點頭同微笑

係講緊你呀e33p既司機哥哥
之前坐88一上車佢講早晨我未反應得切,即刻行返去同佢講早晨,落車同我講再見我又應返佢

我覺得佢好尊重自己既職業,友善親切既態度令我感覺非常好,之後仲email多謝佢令我有個愉快既旅途
返香港坐小巴,試下有巴士佬講:準備起飛啦!坐撚穩啊!

屌佢真係渣到成百幾 好撚正
台灣落車冇論大小學生,老中青都會講句謝謝司機 司機又好態度,環境又靜,邊有得比
推 正能量post
科大坐巴士見過
係咪林雪
我有諗過 但廢事啦
點知佢地同事朋友點睇 廢事比壓力人
所以都係唔好搞到人啦
sd email去佢公司讚咪算
都試過 個司機全程搞笑
其實司機咁樣返工自己都開心D,但係香港好少有人做到咁樣,做到既人地就覺得你係傻既
第一日翻工
lm
試過搭69X
行緊上上層 個司機:準備開車啦小心啲!
落車仲講左句:睇清有冇漏野呀byebye
果下以為自己聽錯比唔切反應 落車諗番先覺得好warm
記得搭過一次白頭佬司機都係咁
之搭開果條線有個女司機又係一上車就會個個都笑住講早晨
後尾可能調左揸第二條線就無再見過 不過聽完真係覺得好warm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞