荃豐地下果間game鋪係黑店?

106 回覆
40 Like 6 Dislike
新手唔好去呢間買
好唔老實
搬咗去翠河隔離?
間野好撚串
個場咁多間game鋪點解要揀佢
有次我問4眼毒撚

Switch 版 Rockman X1+2 幾錢
佢指隻美版 $278
跟住我話想要日版
4眼毒撚突然勁大反應:
咁你等正日啦 (應該未到正式發售日)
但一定貴到你唔想買
之前Rockman 個個都話要日版 我入左都無人要

我心唸 : 關我撚事

其實間野最黑人憎係炒驚就撳機ja
我都有問 佢話 日版貴咁多 我地呢細場做唔住
係咪講緊荃聯
次次去問switch日版game佢都好串咁話行版有日文架喇
藍店個肥仔又係好撚閪
好聲好氣問多佢兩句都閪口閪面
個樣原全係買唔買架你唔買你就過主
買幾多次game先可以算係老手?
呢間永不錄用
間嘢喺荃豐好多年歷史
我細個初中去買隻psp game大約$2xx
比張$500佢
佢夠膽死找返十位數嘅錢比我就算
仲有$200無比
要我開聲講先扮晒嘢話唔記得
我屌佢老母臭閪
中學雞都想呃
個四眼仔串柒柒
不過慣左訂Pokemon都係佢到訂
但係就會係搵個呀叔幫手
如果其他game即場買既就通常曉峰 個呀叔幾nice
荃聯, 當年我買PS3 就係幫襯佢,
10年前有個推廣, 係森美做代言,
買機送手制 或 blueray 或廢 GAME,
我當然想揀手制,
但眼鏡佬話無得送手制, 只有blueray揀
我唔識野, 揀左Blueray <seven pounds>,
我另外加錢買多個手制,
當時老闆望住張單, 再望望眼鏡佬, 細細聲唔知傾乜,
我都有少少疑惑, 最後都俾錢無理咁多,

之後我發覺係呃左我買多個手制, 其實可以送的,
十分卑鄙,

如果老闆睇到我呢段野可能記得我,
自此我無再幫襯過呢間鋪
多數幫襯曉鋒, 就算佢賣貴幾10蚊都寧願搵佢

宜家PS4多數買下載版, 都好少幫襯出街買碟
荃豐地下個堆game鋪間間都閪閪地
咁依家邊度買game最好 唔洗食炒價?
荃灣我宜家都係幫襯地皇
不過我次次都係訂Game都冇炒價
Walk in價錢個d唔知係點
地皇gameman差左好多 好耐無去
荃灣重有邊間
我係佢個邊買太鼓四百幾,
之後我啲朋友去葵芳買就三百幾
太鼓早幾日葵廣睇458
初頭出真係375, 之後就唔知做乜加價
個四眼佬係串串地,其實都無乜嘢

曉鋒就一定要等老闆喺度先好幫襯

賣av隔離果間其實都算ok

不過而家通常都係幫襯gameman多
其實gameman有咩問題?
荃豐game鋪全部唔憂做仲會黑你面啦 更加唔洗講條on9仔係到篤計數機啦屌佢老母
次次都係食現所以唔知佢訂貨咁衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞