荃豐地下果間game鋪係黑店?

106 回覆
40 Like 6 Dislike
黑唔黑我唔知啦, 個個標準唔同.
但荃豐買game不嬲麻麻地.
信和188炒既話都唔洗旨意佢會平,
同樣信和188無貨既話佢多數都唔會有
偷跑就多數慢過出面.

四眼佬黑唔黑面好似要睇佢心情, 同埋佢的確係個個人唔同價,
不過同上面講一樣, 會唔會平我唔知, 但佢比你最貴應該都係出面炒價咁上下.
我上次收工時間響佢度買八方旅人美版都係399, 仲吹左陣水.
但平時問價佢都係唔出聲就咁禁計數機
利申唔係熟客不過佢可能認得我

其實荃灣最好係上面有人提到地皇果間, 但果度唔係太就腳同埋得佢一間(好似係).
荃聯?
買過一次好正常
荃豐以前幫襯開曉鋒買機,佢係高登開鋪個家姐定阿妹我都買到好熟,但轉左位開左分店後好似唔識人咁,可能發左財大氣粗掛。另外果間四眼毒L係串d, 但對面藍店個肥佬先鳩屎, 上次去搵隻二手game, 見到有兩隻一樣既放廚窗,條友攞果陣話其中一隻個盒唔靚攞隻靚盒既俾我,點知隻碟勁大條花痕,我話花架喎腦細,即刻先死死地氣好唔願意換返果隻碟,個樣燶到呀比面色我睇喎,好似坤唔到我係我錯咁款。
不過我都好多年無買過實體game, 跟本唔駛俾錢呢d賣game佬賺,個個都唔憂做咁款,一係坐地起價,一係目中無人咁款。
講緊幾年前3DS MH4

好多年無訂game

但見親人講曉鋒我都一定會講一次

誠信問題

訂game就係lock 價lock 貨

唔係我為乜要一早俾定舊錢你?
咁荃豐有邊間係好??

我去開電梯一落去後面果間
斜對面係痴mon貼鋪頭
店主係一個阿叔 有時有個阿嬸係到, 應該係佢老婆
價錢都算公道
不過有人話佢以前態度好撚串
而家就冇乜野 唔知係咪轉死性

好似唔再做了
睇鋪果個好撚串
卡鋪隔離
荃聯?個4眼仔串77
其實依家10間有11間都係咁
由nds年代買到依家 想要咩game都搵佢又唔係食炒 細個果時仲成日借game比我玩
冇明碼實價已經黑店啦屌
仲問係唔係
荃聯買左好多年
無乜野呀
起碼無hold貨賣炒價

同場藍店就炒貨啦,仁王mon hunt都試過
條友睇心情篤計數機
可恥
俾貴價就係供養你
我以前都係佢度訂過game,永遠都係同你講唔知訂價幾多
到貨就屈你食炒價,但明明出面SSP MK仲平
咁我訂黎做咩乜9
間野真係好撚耐 由老豆買gameboy帶
到我而家買ps4 game
老細兩公婆都無乜野
個四眼閪係幾撚寸
因為個撚樣就轉左去曉峰買
又貴又串
永不錄用
角落頭嗰間定係正對面嗰間?
個4眼毒拎串串柒柒唔想做生意咁
曉瘋個老板nice好多 問佢野都會笑住答你
幾時返貨都會講個大約時間比你知 基本上都係幫襯佢
不過依加多數都係買電子版
咁有無信和/ssp game店推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞