[牛逼] 吳亦凡首秀freestyle引尖叫 !!! 震撼中國新說唱 !!!

271 回覆
23 Like 877 Dislike
屌 係future or migos呀 future係另外個rapper
sor lor 本人孤陋寡聞 (遲d聽多d rappers先)
但系你睇下snoop既表達就知佢根本睇唔起吳亦凡
首先snoop dogg根本唔知邊鳩個係吳亦凡
條片係人地自己剪過, 原片根本唔係講緊吳亦凡
講真, 係咁屌吳亦凡果D有冇真係睇個節目架, 佢freestyle係冇睇頭, 但係上季同今季係佢比D評語最中肯, 今季仲講多左好多technical野, 連我都開始識聽, 邊度快左邊度慢左, 邊度唱柒左, 點樣加beat break, 入得快左慢左, 邊度D flow太慢, 根本三組制作人得佢一個係up得出呢D野, 除左吳亦凡熱狗其他人根本係唔撚識, 特別係宇宙GEM, 係咁講埋D咩聲線用力, 唔該返中國好聲音啦屌 巨肺你就得
吳亦凡D創作可能真係麻麻, 但係佢係節目入面最清楚hip hop最重要果D元素, 佢有自己認為一套最潮既chinese hip hop既樣, 係respect架喎, 真係起碼勁過D咩張震嶽潘瑋柏阿gem先啦
就算key落去亦不謀而合 總之就唔識欣賞吳亦凡d rap
系你老母
後面有人幫佢寫定啦
佢識條撚
友真係識聽架, 佢可能係節目組set左要最devil, 其他人angel, 佢係一有失誤就會fail, 中間D選手拍子錯撚哂全部比佢fail, 佢每次fail人都會講得出條友衰咩位, 邊度快左, 呢D冇可能寫定啦掛
屌唔岩咩, 係咁負鳩我, 純粹講自己睇完之後既睇法, 因為本身都中意hip hop歌, 除左吳亦凡之外有其他人講得出任何有用既評語咩
呢套野真係好好笑
你媽的頭,像皮球
記得之前有個post講到吳亦凡好勁
pass定fail都有即時評
巴打中肯
Two plus two is four quick maths
屌你 原片明明係同50cent成班人屌鳩而家啲mumble rap
有冇人覺得熱狗好好笑
我來介紹一下,這是我的小老弟... 如果正常發揮是沒有問題的
正仆街陰尻 d兄弟
呢家仲興掛個小販袋起心口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞