[牛逼] 吳亦凡首秀freestyle引尖叫 !!! 震撼中國新說唱 !!!

271 回覆
23 Like 877 Dislike
such like 當年啲人咪又係咁笑你班黑奴 你地old sch rappin岩岩 出現個陣
啲老屎忽又酸
reply to wt he said abt future n migos
柒到笑左 仲要扮解釋 聽都無聽又 要搭嗲⋯⋯⋯⋯
future 正頭係神添⋯
算罷啦 snoop dogg ... 吹大左 黎黎去去 hit 個兩三首
雖然old sch rapper 係正
troll鳩左幾條友, 之後冇講D人先正常返, 不過唔排除係中國有剪輯剪到咁
其實snoop dog呢D比較old school風格既hip hop, 注重flow同詞, 少好多而家既tune音, 電子音樂, 即係外行人聽佢個style就好似跟住個beat咁不停講緊個故仔, 冇咩副歌, 成首就咁rap, 而家新世代hip hop加入左trap既元素, 就係好似Migos果D咁, loop一個洗腦旋律, 加一兩段verse, 洗腦hook咁樣
所以snoop dog係唔撚中意新世代果種style, 你去聽外國D後生hip hop歌手都會聽到類似條片入面果D旋律
一腳踢到百貨大樓
of cuz i know trap .............. come up with some point ok?
Good show wor
香港都沒同類型既show
講真 內地咁多個歌唱節目 我只係有睇呢個個

唔知你地有冇真係睇 其實入面選手真係好有料

之前都聽開英文rap
唔知中文rap係咁型

中國語言博大精深

希望來自香港既al rocco 可以用廣東話rap幾句
逼你老母
你冷靜D先, 個Post唔係淨係得你既, 我都係講下snoop dog既風格同埋新世代hip hop有咩特色姐, 我都完全冇諗過要用D咩point去回應你, 比D information出黎大家討論下姐
agger, 我都唔知中文可以咁rap, 加埋方言係一D都唔覺柒, 好有特色, 同埋入面D人真係有料, 60秒果round有好多個都好正
原來香港人黎架?!!
李家仁醫生幾時上去挑番場
Yes ar 我查過原來係香港人呀 就咁上網搵就見到。。
希望會rap廣東話
個肥仔真係唔識個喎
Skr
你們來到了這裡......
第一頁條片咩黎?死左 link
Snoop Dogg 08年都玩過Auto-Tune

Sexual Eruption
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞