跪求推介背囊!!!

255 回覆
7 Like 7 Dislike

唯一覺得唔好嘅係佢質地有啲似cheap野

啊原來有人貼左

其實mini版幾大個左右
之前高登有巴打開箱文 正常版 米八巴打揹上身都好大個
平時出街好似有啲誇

我咩正常版裝滿野都真係幾誇張 米八三覺得還算handle到
gregory
巴打部Notebook幾寸

好似 15寸

爭啲俾覆13寸個巴打Fake咗

如果巴打外型Sporty其實可以考慮Jordan系列

斯斯文文就添少少預算去Porter行個圈
巴打部Notebook幾寸

好似 15寸

爭啲俾覆13寸個巴打Fake咗

如果巴打外型Sporty其實可以考慮Jordan系列

斯斯文文就添少少預算去Porter行個圈

佢啱啊!係13寸
我骨架大,至於 spor 唔 sporty 就唔知
我就應該 173左右(冇度好耐)
鐘意同經常行山
gregory

太普通,唔明點解會咁貴
雖然又真係好耐用

唔係打手
話說啱啱睇完有位巴打話 Doughnut 唔錯
之後小弟仆去睇下
發覺好多款又好抵,最抵$390 已經有個
成6頁都仲未有終極公廁袋出現
anello

我上嗰手個袋就係 Anello
冇錯,的確好抵,又放到好多嘢
問題係當我帶紙嗰陣,就會整到彎哂

求名

同求

呢個係Indiegogo 個名叫Joey
成6頁都仲未有終極公廁袋出現
anello

我上嗰手個袋就係 Anello
冇錯,的確好抵,又放到好多嘢
問題係當我帶紙嗰陣,就會整到彎哂

搵file入住佢
我個袋係長駐透明file

有時我會帶好大疊紙,所以好難用 file 裝住
所以就想搵個袋
大袋口入面要有個位可以放 notebook
咁個位就可以攞嚟放紙啦
gregory

太普通,唔明點解會咁貴
雖然又真係好耐用

我未見過有花靚得過gregory
咁都普通真係冇野好講
gregory

太普通,唔明點解會咁貴
雖然又真係好耐用

我未見過有花靚得過gregory
咁都普通真係冇野好講

我指個設計,例如袋口位
不過花紋又幾靚

利申 用緊黑色

幾型
邊到買,how much

同求

我上網買啊,可能買貴左
Dsptch daypack

幾型
邊到買,how much

同求

https://www.dsptch.com/
都幾貴 所以想問下襟唔襟用架?

個頂如果裝唔滿好易塌落去 水樽格喺袋入面,我買之前睇中佢夠直同挺,但係如果唔放電腦成個袋好易彎 整體都滿意,運費成五百幾,我估香港應該有舖頭賣

同求

https://www.dsptch.com/
都幾貴 所以想問下襟唔襟用架?

個頂如果裝唔滿好易塌落去 水樽格喺袋入面,我買之前睇中佢夠直同挺,但係如果唔放電腦成個袋好易彎 整體都滿意,運費成五百幾,我估香港應該有舖頭賣

襟用啊,料幾好

幾襟用 唔係話特別靚 但至少唔會成日撞牌子/款
兩條帶可以收起
留下名先
15"laptop買呢個啦,我都岩買左超正!係價錢...

呢個真心好用,上背脊勁舒服
自己買咗個黑色,不過見出面都賣緊$1200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞