跪求推介背囊!!!

255 回覆
7 Like 7 Dislike
今晚落單
26L連運費大約490
要就tg我

我睇adidas jp 應該有20L 26L同30L

gtm好似有做團購 26L 699

https://shop.adidas.com.hk/tc/product/Ops-Backpack-30-L/BQ1129

Hk 30L做緊8折$560

咁又抵買wo
想買個roll top款,有無人知邊度會有
kickstarter joey 已收到 幾正 超多袋
反而 main area 唔係太大。。。
不過黑色呢隻料都幾易覺得佢污糟
鐘意多袋既一定好鐘意

巴打有無link?

想問下有無呢個款嘅背囊推介?
Gregory太貴

Gregory太貴

SNAP 14 好野嚟㗎,我買咗佢個兄弟SNAP 20 我唔係好識布料,淨係知佢隻布唔係普通尼龍,會順滑啲同感覺硬淨啲

好難形容 最好搵間舖頭睇下實物

Gregory太貴

SNAP 14 好野嚟㗎,我買咗佢個兄弟SNAP 20 我唔係好識布料,淨係知佢隻布唔係普通尼龍,會順滑啲同感覺硬淨啲

巴打覺得呢$1200係值嘅

Gregory太貴

我覺得值,Gregory 買一個預咗有排用,如果貴買平用就值啦

我覺得值,Gregory 買一個預咗有排用,如果貴買平用就值啦

$1200真係好拿脷
鐘意多袋既一定好鐘意

你呢個kickstarter joey bag 係唔係black leather limited edition?我見到有2款
鐘意多袋既一定好鐘意

你呢個kickstarter joey bag 係唔係black leather limited edition?我見到有2款

我都岩岩收到...入面既空間比想像中細
鐘意多袋既一定好鐘意

通常呢類賣功能性同埋多格嘅袋main area都唔會好大,日常用當係Day Pack 係幾好嘅,不過去旅行裝一兩盒手信都爆就麻煩少少

好好用!可以裝超多野,放notebook好方便

要讚既係我最近個袋爛左個扣打算拎返去換扣,居然同我講唔整俾我響舖入面換是但一個同款

BURTON 平靚正
有折果時 上Amazon JP 買 5舊樓下

好好用!可以裝超多野,放notebook好方便

要讚既係我最近個袋爛左個扣打算拎返去換扣,居然同我講唔整俾我響舖入面換是但一個同款

BURTON 平靚正
有折果時 上Amazon JP 買 5舊樓下

佢呢類袋唔防水
有無人放kickstarter joey?好有興趣

gtm好似有做團購 26L 699

https://shop.adidas.com.hk/tc/product/Ops-Backpack-30-L/BQ1129

Hk 30L做緊8折$560

http://shop.adidas.jp/products/AJ3738/
原來日本買2個有8折
呢個黑色26L 未計運費400倒
有無人夾,share 運費

宜家仲有冇折

想買呢個但香港好似冇
有無人放kickstarter joey?好有興趣

仲有無連打會夾份網購?
我都有買Invisible backpack同Joey2款, Invisible個隻Main area幾大 ,如果For旅行買手信真係幾好用,可以放到2盒手野都OK(如果唔係太大盒個啲),但個袋勁易塌左落黎,一唔夠野裝就會勁DER皮同埋個太重個底都會DER哂成 ,重有就係個背隻係絨毛黎,香港夏天咩勁熱 ,而JOEY個隻好似頭先巴打講話MAIN AREA真係唔算大,但佢有得加大,所以都OK,但我覺得勁好(咩)個袋,D重量唔會話聚哂落個底到,不過個袋本身個背板好重,所以相對地個袋本身都有啲重咁
想買個everyday backpack
唔洗太大個
但睇親巴打推介既都幾大
搵唔岩心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞