[肯亞玩很大]台灣綜藝節目貼圖暨吹水區 (2)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

因為係香港發展又紅既台灣人剩係諗到佢一個

會唔會係歌手呀?

苟姑娘?

今晚再睇多次憲哥點講先
佢好似冇講係台灣去香港發展既藝人吧?
今日大熱門憲哥講o個個會唔會係金剛呢??

唔似啦 金剛唔似會出名到一講 在座都知係邊個

唔好傻啦 .. 金剛算係憲哥以前頭馬之一
15年尾都有上過大熱門

不過應該唔係話金剛啦
上兩個月憲哥開直播先同金剛食緊TEA

今日大熱門憲哥講o個個會唔會係金剛呢??

15年尾都有上過大熱門

不過應該唔係話金剛啦

其實只係話香港人 但無其他特徵 好難估

無尊扮piko太郎又幾似

智希

15年尾都有上過大熱門

不過應該唔係話金剛啦

睇多次,係講一個到香港走紅既藝人

終於有人討論下節目內容

好煩 次次入黎都一堆圖 唔係唔讚揚你咁勤力 但要睇我自己都識去FB/Weibo睇

之後又成日貼堆唔知邊位嘅圖 問又唔答 久而久之都無乜興趣再入黎啦

Agger
初初post D都叫藝人...之後開始post D素人

15年尾都有上過大熱門

不過應該唔係話金剛啦

無睇過大熱門,不過我諗唔係太難估,係香港走紅既台灣人:任賢x

15年尾都有上過大熱門

不過應該唔係話金剛啦

無睇過大熱門,不過我諗唔係太難估,係香港走紅既台灣人:任賢x

有無可能係陳曉東之類
終於有人討論下節目內容

好煩 次次入黎都一堆圖 唔係唔讚揚你咁勤力 但要睇我自己都識去FB/Weibo睇

之後又成日貼堆唔知邊位嘅圖 問又唔答 久而久之都無乜興趣再入黎啦

正解
仲未睇最新果集 Mr Player

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞