香港球員陳俊樂加盟中超球會廣州富力

225 回覆
168 Like 17 Dislike
讀多幾年即係幾多年呀小朋友
成日話點解冰島得克羅地亞得 點解香港唔得
宜家有香港人流外 支持都仲要理性!?
人地球迷都盲目支持自己國家同球員啦
我地係咪都要盲撐呀ching
唔係係度懷疑佢有無料
係你話香港有大把人勁過佢但唔踢波,咁香港有邊個勁過佢先,定你其實講緊德甲有大把勁人呀
屌佢由英國返黎踢橫濱由至可
當年舊登都好多巴打屌
不過一時屌呢樣 一時屌個樣
有小小亂
冇工作證上唔到職業回流係好正常
啦,英國證呢我主要想講讀多幾年就可以入藉
同埋德甲證就好易既
真係勁就去左德甲踢

真係唔識架喎
佢有無德甲level關佢係唔係「由青年軍到英國到翻香港好似都係同齡最top個個」咩事先?
咁勁都入唔到德甲?
係囉
果邊留到30歲先踢職業波囉
柒左就靜啦
成班chur住英國打飛機
其實我一開始係講德甲先
冇人應?
先唔講實力 足球仲要好睇際遇
宜家本地接近零agent
有都係有路介紹去中超甲only
第二睇隊波sponsor會唔會介紹
我國去瑞士因為sponsor
歐沖都係
唔係一句你話有實力就可以去
咁你個傻閪答到讀邊間野雞讀幾年就入刑英國藉未呀?
你識得有個1996年出世嘅香港人如果無放棄踢波就會有德甲level?
啦,英國證呢我主要想講讀多幾年就可以入藉
同埋德甲證就好易既
真係勁就去左德甲踢
係囉
果邊留到30歲先踢職業波囉
柒左就靜啦
成班chur住英國打飛機
其實我一開始係講德甲先
冇人應?
咁你個傻閪答到讀邊間野雞讀幾年就入到英國藉未呀?
笑到我仆街
咁易入籍,就唔使搞咁多
我睇幾年港超都唔知原來港超已經同德甲一樣level
人地話英國最top呀
用下腦都諗到佢係講緊陳俊樂踢嗰隊波,唔係全英國啦......
有腦都唔會講得出讀幾年野雞就入到藉啦
佢13歲就去左英國讀, 你自己計
計你自己幫老母執骨要執幾耐好過啦,學生Visa 同工作Visa 都唔識分
柒左咪潛囉 死撐為嘜
你估個個都好似你咁等錢洗咩
人地家底唔差 遲半年讀埋書先簽賺少左個啲人地都唔當一回事啦
呀小朋友你知唔知夠幾多歲就要有工作證簽職業約先有得喺職業隊踢
咩啊?唔係求其攞著個visa 入到境就可以做嘢再入藉嘅咩?
你自己計
你自己文盲, 我不嬲都話入藉, 無話工作Visa
你地吹到踢英國都最top又入唔到德甲
唔講德甲, 真係有心踢入德乙都得
個時返香港做乜7
上邊有人講際遇, 岩呀
其實陳俊樂已經好好
香港家長唔會支持自己小朋友踢波
陳俊樂細個屋企比錢佢去英國踢幾年已經好好
英國青訓左4年, 佢自己話自己一定有英冠/英甲水平
但又唔去德乙踢
返香港讀書
當佢真係勁, 咁好機會都唔識珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞